FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Căte abonamente a văndut Rapidul pentru noul sezon » Anunțul lui Daniel Niculae despre viitoarele transferuri

Daniel Niculae a declarat câte abonamente a vândut Rapidul
Daniel Niculae a declarat câte abonamente a vândut Rapidul

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 18:50 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 19:11

Mai sunt puține zile până la revenirea oficială a Rapidului în Liga 1. Giuleștenii sunt pregătiți de debutul din campionat cu Chindia, meci care va fi disputat pe Arena Națională.

Rapid a intrat în linie dreaptă pentru începutul sezonului. Președintele Daniel Niculae a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre abonamentele pe care clubul le-a vândut pănă acum, dar și despre politica de transferuri din continuare.

1000 de abonamente vândute

Niculae a menţionat că de la 2 iulie, când au fost puse în vânzare, şi până acum, clubul a vândut peste 1.000 de abonamente. „Până azi ştiu că erau vândute peste 1.100 de abonamente vândute. Mâine sau poimâine vom începe şi comercializarea biletelor la casele de bilete. 

Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri în acest sezon al Ligii 1, dacă nu chiar prima. Toată lumea aplaudă revenirea noastră pe prima scenă, chiar şi rivalii. Pentru că eu am mai spus, dacă nu ai rivali, nu ai concurenţă. Iar dacă nu ai rivalitate şi concurenţă nu ai nici calitate.

 Aşa că eu spun că vom avea o afluenţă mare de spectatori, atât la partidele de pe teren propriu, cât şi la cele din deplasare", a declarat Daniel Niculae.

Vor un atacant

Daniel Niculae a precizat ce transferuri mai are nevoie echipa, acesta dorind neapărat un număr 9. „Mai sunt câteva transferuri pe care vrem să le facem. Ne dorim foarte mult un jucător de număr 9... dar e foarte greu de găsit. Sunt echipe mari în Europa care oferă sume importante de bani şi tot nu găsesc aceşti atacanţi. Se pare că sunt pe cale de dispariţie.

 Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti şi spun eu că vom mai face 2-3 transferuri. Sperăm cu cât mai repede, cu atât mai bine", a afirmat Niculae. "Am emoţii înaintea debutului noului sezon, sper ca la ora primului meci să fim bine din toate punctele de vedere, atât administrativ, cât şi sportiv. 

Şi sper să trecem cu bine peste primul obstacol din acest nou campionat. Meciul de duminică este unul foarte important pentru noi, dar la nivel de echipă, de grup, va mai trece un timp până când se vor suda lucrurile. Sunt mulţi jucători noi, chiar dacă sunt jucători cu mare experienţă", a mai spus „Nico”.

Bursa transferurilor la Rapid

  • Antrenor: Mihai Iosif (confirmat)
  • VENIRI: Al. Albu (Chiajna), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Junior Morais (Gaziantep), Săpunaru (Kayserispor)
  • REVENIRI: Demici (Slatina), Mocioaca (Dăești)
  • PLECĂRI: R. Crișan (Astra), D. Benzar (liber), Drăghiceanu (liber), Jorza (liber), Zunici (liber), I. Voicu (retras), Ernest (liber)

Citește și alte știri despre Rapid:

Rapid, mutare spectaculoasă: a semnat cu Nike! Primele imagini cu noile echipamente

Fanii Rapidului, revoltați din cauza unui detaliu de pe noile echipamente ale echipei: „Neam prost. Inacceptabil”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  12 Iulie 2021, 20:52
Postat de fcsbesteaua pe 12 Iulie 2021, 20:32

Astia tot din bani publici traiesc????

FCSB cate abonament a vandut? :) (dezacordul e facut intantionat)

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 Iulie 2021, 20:32

Astia tot din bani publici traiesc????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează