FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO + VIDEO Rapid, mutare spectaculoasă: a semnat cu Nike! Primele imagini cu noile echipamente

Noile echipamente ale Rapidului // foto: Facebook @ FC Rapid 1923 +21   FOTO
Noile echipamente ale Rapidului // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 10:07 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 10:50

Rapid a prezentat cele trei rânduri de echipamente Nike cu care va ataca sezonul 2021/2022.

Odată cu promovarea în Liga 1, schimbări importante au fost puse la cale de către echipa din Giulești. Rapid a făcut o campanie agresivă de transferuri, cu 7 mutări impresionante, și așteaptă să se mute pe noul stadion din Giulești. Între timp, alb-vișiniii au anunțat noile echipamente pentru sezonul în care vor debuta împotriva Chindiei.

Rapid și-a prezentat noile echipamente! Clubul din Giulești a semnat cu Nike

Rapid va avea trei rânduri de echipament. Cel pentru meciurile de acasă este complet vișiniu, acela pentru deplasare în întregime alb, iar al treilea echipament are tricoul mov și șorturile albe.

Echipamentele sunt furnizate de Nike, noul sponsor tehnic al clubului. Sezonul trecut, Rapid a colaborat cu Macron.

foto: captură Facebook
foto: captură Facebook
foto: captură Facebook
foto: captură Facebook
foto: captură Facebook
+17 FOTO

Bursa transferurilor la Rapid

  • Antrenor: Mihai Iosif (confirmat)
  • VENIRI: Al. Albu (Chiajna), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Junior Morais (Gaziantep), Săpunaru (Kayserispor)
  • REVENIRI: Demici (Slatina), Mocioaca (Dăești)
  • PLECĂRI: R. Crișan (Astra), D. Benzar (liber), Drăghiceanu (liber), Jorza (liber), Zunici (liber), I. Voicu (retras), Ernest (liber)

Ilie Dumitrescu laudă transferurile lui Rapid și avertizează: „Iosif, nu va fi ușor”

Campania de transferuri a Rapidului l-a impresionat profund pe fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Acesta l-a lăudat pe Daniel Niculae, președintele lui Rapid, dar a și tras un semnal de alarmă: e nevoie de timp pentru ca nou promovata să aibă rezultate.

„Sunt mișcări inteligente, aduci jucători cu experiență și există totuși un nucleu de jucători tineri, cu potențial, cu care au și promovat. Ai nevoie de maturitate, să existe un astfel de mix. Vorbind de lideri incontestabili, Dragoș Grigore - Săpunaru reprezintă un cuplu de fundași centrali extrem de important. 

Daniel Niculae s-a mișcat foarte, foarte bine. Eu l-aș fi luat și pe Herea, dar nu mai poate, că a semnat cu Metaloglobus. Dar merita și el”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”. 

Întrebat despre șansele Rapidului de a ajunge în play-off, Ilie Dumitrescu a fost franc: „E greu. Este nevoie de timp pentru cei care sunt la debut în Liga 1: Sefer, Hlistei, ai nevoie de timp. Dar contează foarte mult experiența jucătorilor consacrați, care sunt lideri, cu mentalitate de învingători. 

Nu va fi ușor pentru Mihai (Iosif, antrenorul - n.r.) peste noapte, vor apărea mulți jucători noi în echipă. Este nevoie de timp, trebuie înțeles asta, dar la un moment dat echipa asta va arăta bine”. 

Cum ar putea arăta Rapid în 2020/2021: Moldovan - Belu, Săpunaru, Grigore, Morais - Sefer, Albu, Crepulja, R. Ilie - Bălan, Hlistei

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo nu are liniște deloc: cere 40.000 de euro ca să nu reclame clubul! Ce jucători vrea Mureșan să-i aducă lui Bonetti

CSU Craiova, amical la o zi după Supercupă » Elevii lui Ouzounidis, fără milă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Iulie 2021, 15:15

Herea vine la orice ora doar sa il sunati !!! El poate conduce Metaloglobus si de la Rapid ! Sunati-l intr-o emisiune si vedeti ce zice !!!

adriann_
adriann_  •  12 Iulie 2021, 14:26
Postat de gicab pe 12 Iulie 2021, 11:19

Sa alergi prin Pipera și Berceni... cu ocazia asta vedem si noi dacă exista vreo rivalitate între FC fcsb și ... nu știu cine sunteți ...

Aha, iata ca in sfrsit echipa celor patru consoane si-a asumat statutul de reprezentanta a unor comune limitrofe ale Bucurestiului :))) Adevarul e ca dupa inaugurarea din Ghencea era cam penibil sa mai pretinda vreun gigist ca fcsb ar fi Steaua :))) Iar aberatiile postacilor puscariasului despre Rapid sunt pur si simplu irelevante. *** trenul trece pe langa ele in mare viteza :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  12 Iulie 2021, 14:24
Postat de crangasi_visiniu pe 12 Iulie 2021, 12:34

Hai acasa, capitane! Cupa DDB Smile Center. Aveti jucatori de un prim 11?

E gigist penibil "sub acoperire" :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează