FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI

VIDEO Lovitură înaintea „finalei” pentru barajul de Conference: 4 absențe la gazde

Foto: FC Voluntari
Foto: FC Voluntari

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 20:24 / Actualizat joi, 11 mai 2023 22:53

FC Voluntari va evolua mâine de la ora 17:30 în fața celor de la FC Botoșani pentru a prinde barajul pentru Conference League. Între cele două contracandidate este o distanță de două puncte în favoarea formației pregătite de Liviu Ciobotariu.

Ilfovenii nu îl vor avea în lot pe Daniel Florea (35 de ani), atacant care a înscris 3 goluri în play-out, două dintre acestea fiind decisive pentru succesul cu Universitatea Cluj. De asemenea, alți 3 jucători nu vor putea evolua în jocul cu moldovenii.

Cine face delegările: Vassaras sau FCSB? » De unde a știut Gigi Becali încă de luni cine va arbitra derby-ul cu CFR?
FCSB - CFR Cluj
Cine face delegările: Vassaras sau FCSB? » De unde a știut Gigi Becali încă de luni cine va arbitra derby-ul cu CFR?

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Din păcate, Florea are rujeolă”

„Din păcate avem două probleme majore la nivelul lotului. Matricardi este suspendat pentru aceste jocuri. Daniel Florea este bolnav de rujeolă și nu va mai putea evolua până la finalul sezonului”, a spus Liviu Ciobotariu.

Printre absențele echipei se mai numără și Sigurjonsson, care s-a accidentat în jocul de pe Cluj Arena, câștigat cu 3-2 și care nu este recuperat sută la sută.  De asemenea,  fundașul argentinian Matricardi este suspendat pentru duelul cu FC Botoșani în urma celor 4 galbene încasate în play-out. 

Chiar dacă a revenit în cadrul grupului și efectuează sesiuni de recuperare, mijlocașul Lukas Droppa nu va mai putea evolua până la finalul sezonului. 

Lukas Droppa s-a accidentat pe 29 octombrie într-o partidă pierdută de FC Voluntari cu 0-1 în fața Petrolului. Mijlocașul trecut pe la Pandurii Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș a suferit o ruptură a ligamentului și a fost operat la Praga la începutul lunii ianuarie.

5meciuri a bifat Daniel Florea pentru FC Voluntari în play-out, unde a reușit să înscrie de 3 ori și să ofere un assist

 Liviu Ciobotariu: „Am fost motivați de conducere”

Conducerea celor de la FC Voluntari a discutat cu jucătorii înaintea ultimelor două dispute și pregătesc un supliment pentru o calificare în Conference League.

„Exista motivație, pentru că ne dorim să nu fim învinși în play-out. Este important să avem un parcurs bun. S-a discutat și de o primă pentru barajul de Europa. Jocul cu Botoșani va fi ca o finală pentru noi, cât și pentru adversarii noștri.”, a mai spus Liviu Ciobotariu

Citește și alte știri: 

Adrian Mutu, prima apariție după rușinea cu Farul » Iritat de două întrebări: „Hai să încheiem, nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”

Farul denunță „jocurile” celor de la FCSB » Atacantul liderului, motiv de discordie: „Au început deja, zic că îl vor. Lucrurile trebuie sancționate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  12 Mai 2023, 13:18

Una dintre puținele, dintre foarte puținele echipe din prima ligă din orice sport, ținută din bani public și despre care corifeii de la GSP nu au scris niciodată nimic de rău...Oare de ce?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează