FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ 1-4

ACADEMICA CLINCENI - CFR CLUJ 1-4 // VIDEO Dan Petrescu își explică agresivitatea verbală + A fost obligat să schimbe un jucător: „Nu mai putea respira”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 23:06

Dan Petrescu s-a arătat surprins de victoria echipei sale, CFR Cluj, în fața celor de la Academica Clinceni, scor 4-1, și spune că formația ilfoveană va face un sezon bun, deși a început campionatul cu două înfrângeri. 

„E a doua oară în carieră când marcăm 4 goluri. Prima dată a fost când eram la Unirea și am jucat cu Rangers.

Ei n-au știut să se apere, iar noi am știut să fructificăm. În prima repriză au jucat bine. Scorul din prima repriză (n. r. 3-0) nu e real. În partea a doua ei au luat «roșu», au început să riște și meciul a devenit mai ușor după ce am marcat al patrulea gol. Academica Clinceni va fi surpriza plăcută a campionatului. Scorul e o surpriză plăcută pentru mine”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Dan Petrescu a explicat de ce l-a înjurat pe Sylla în minutul 23 al partidei (Detalii AICI).

„Pe mine mă supără toți jucătorii. Dacă vă uitați în gura antrenorilor, veți vedea că toți înjură. Sylla a făcut un meci bun, dar a avut momente când m-a supărat. Nici el n-a avut meciuri în picioare”, a adăugat „Bursucul”.

Dan Petrescu a vorbit și despre schimbarea lui Cătălin Itu (19 ani) imediat după pauză, deși în prelungirile primei reprize marcase: „L-am schimbat pe Itu pentru că a fost operat la nas și nu mai putea respira. A făcut un meci excelent. Mă bucur că a prins încredere, că nu jucase niciodată în Liga 1”.

„N-am fost surprins că am fost titular. Am venit la Cluj să joc. Am vrut să vin aici pentru că CFR e campioană, pentru că aici e un antrenor bun și experimentat. Pot să joc și în centrul apărării, dar și pe lateral. Joc oriunde mă pune antrenorul. Am auzit doar lucruri bune despre Dan Petrescu și știu că a câștigat câteva titluri”
Mike Cestor, CFR Cluj

Citește și:

3 detalii care nu s-au văzut la TV: prezență redusă la primul meci „acasă” din istorie în Liga 1 + Cătălin Itu, tachinat de oficiali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
fara_pista
fara_pista  •  21 Iulie 2019, 09:26
Postat de tardelli pe 21 Iulie 2019, 09:00

Petrescu injura ca un nesimtit si spune ca toti antrenorii injur...Penibil!FRF ar trebui sa dea sanctiuni antrenorilor care isi injura jucatorii...Nu as fi crezut ca Petrescu poate fi asa o mizerie de om..

Singura soluție: un moderator de la GSP. Cum o dă Bursucu pe limbaj vulgar sau jignitor... pac! Steluțe! Of, nici aici nu scapă de Steaua...

laurkro
laurkro  •  21 Iulie 2019, 15:09

Un mahalagiu.

fara_pista
fara_pista  •  21 Iulie 2019, 10:56
Postat de rocky2 pe 21 Iulie 2019, 10:36

Cum sa scape de steaua? Ati si uitat ca acolo e crescut, acolo si-a format caracterul pentru care este asa hulit astazi? N-are cum scapa de steaua, isi va duce acest stigmat ca pe o cruce, toata viata!

Halal stigmat: trei titluri, trei cupe, o finală a Cupei Campionilor Europeni. Cu Steaua a terminat în 1991, pe când era un băiat cuminte și educat. L-or fi stricat alea șase meciuri cât a antrenat echipa aia desființată în 2016 și înlocuită acum cu o clonă susținută politic. După aia, nici Anglia nu l-a mai reparat...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează