FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 1-0

VIDEO + FOTO Clinceni - Craiova 1-0 » Luptară în zadar! Oltenii irosesc punctele obținute cu CFR și FCSB, iar Clinceni obține prima victorie din istorie în play-off

Academica Clinceni - CS Universitatea Craiova, etapa 5, play-off, Liga 1, liveTEXT GSP +7   FOTO
Academica Clinceni - CS Universitatea Craiova, etapa 5, play-off, Liga 1, liveTEXT GSP

Articol de - Publicat duminica, 02 mai 2021 22:56 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:21

Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și a obținut prima victorie din istorie în play-off-ul Ligii 1. 

Programul etapei a 5-a din play-off

Prima repriză a fost una anostă. Oltenii s-au apropiat rar de poarta lui Ureche și au ratat singura șansă în minutul 6, prin Andrei Ivan. Ilfovenii au ripostat în minutul 9, când golul lui Chunchukov a fost anulat, cu multă întârziere, pe motiv pe ofsaid. 

Partea secundă a început în aceleași coordonate, până în minutul 53, când Adrian Popa a pătruns în flancul drept al atacului, a încercat să trimită la întâlnire, pentru Raul Rusescu, dar Marius Constantin a deviat mingea în proprie poartă. A urmat un joc de-a șoarecele și pisica. CS Universitatea a forțat, dar ocaziile au venit doar prin șuturi de la distanță, iar Academica a ripostat tăios, pe contraatac. 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+3 FOTO

Clinceni - Craiova 1-0. Titlul, doar vis pentru olteni

CS Universitatea Craiova pierde primul meci în play-off și rămâne cu 37 de puncte, la 4 lungimi de CFR și la două de FCSB. Contracandidatele se înfruntă luni în meci direct. Academica Clinceni câștigă primul meci din istorie în play-off și acumulează 25 de puncte.

FINAL » Clinceni - Craiova 1-0

Clinceni - Craiova, echipe de start: 

Clinceni: G. Ureche - Fl. Achim, Bilali, Patriche Nichita, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Ad. Popa, R. Rusescu, A. Cordea - Chunchucov 
Rezerve: Oc. Vâlceanu - F. Gardoș, Pashov, Chandarov, Jutric, Ventura, P. Pîrvulescu, Longher, Jerdea
Antrenor: Ilie Poenaru 

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, M. Constantin, Acka, N. Bancu - Ov. Bic, Nistor - I. Mitran, Cicâldău, A. Ivan - I. Mamut 
Rezerve: I. Popescu - Bălașa, Mateiu, Căpățînă, Baiaram, Fedele, Cîmpanu, Ofosu, Al. Tudorie 
Antrenor: Marinos Ouzounidis

VIDEO. Mircea Bornescu despre regula U21: „Cred că mai degrabă am limita numărul străinilor din Liga 1”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Leo Grozavu a atacat FRF după partida de la Botoșani: „O decizie aberantă”

Luna mai, decisivă pentru Dinamo! Planul malefic al lui Pablo Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (242)
gopo1.
gopo1.  •  04 Mai 2021, 07:55

Eu am mai tot spus, cu retardatul de nistor, cu balasa si capatana vrei sa castigi campionatul, ca le-a invins pe fcsb si cfr asta a fost doar o conjunctura, asta e valoare fotbalului de pe la noi, *** se umfla in pene in fiecare an, dar in rest zero

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  03 Mai 2021, 18:09
Postat de observator_ipohondru pe 03 Mai 2021, 14:06

Cred ca infrangerea asta vine exact la timp. Abia acum este clar ca la Craiova au un lot subtire, ca s-au cheltuit bani buni pe niste mortaciuni gen Barbut, Ofossu, Camara, Tudorie, Fedele. Nu mai conteaza ce va fi la Sepsi si mai departe, daca jucatorii de baza nu iau o pauza se duce dracului si cupa.

Eu,am atras atentia cu mult timp inainte,ca acest campionat se joaca cu primele doua(CFR si FCSB)si spuneam ca,cei de la Craiova nu conteaza decat pentru locurile 3=4. Motivul era lotul echipei neomogen si fara o constanta in jocuri.Principala problema a Craiovei,este modul aiuristic si non profesionist cum se fac transferurile,de neinteles cum sunt adusi jucatori fara valoare si cam batranei,de neinteles aceasta politica de a transfera mult si prost.De exemplu acest Mamiu si Fedele,ma crucesc cand ii vad in teren.Apoi Tudorie,Papp,Campanu,Vladoiu ,Camara si Capatana,sunt de liga 3-a. Ce face staful acela tehnic(destul de numeros) si pentru ce ii plateste Rotaru ??

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  03 Mai 2021, 14:06

Cred ca infrangerea asta vine exact la timp. Abia acum este clar ca la Craiova au un lot subtire, ca s-au cheltuit bani buni pe niste mortaciuni gen Barbut, Ofossu, Camara, Tudorie, Fedele. Nu mai conteaza ce va fi la Sepsi si mai departe, daca jucatorii de baza nu iau o pauza se duce dracului si cupa.

Vezi toate comentariile (242)
Comentează