FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO

Academica Clinceni - Dinamo 1-1. VIDEO + FOTO Pe mâna spaniolului » Dinamo a ratat șansa de a se apropia real de play-off, după ce a condus la Călărași. Clasamentul acum

Academica Clinceni și Dinamo se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Plus. +15   FOTO
Academica Clinceni și Dinamo se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Plus.

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 22:57 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 23:07

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020.

Programul și rezultatele etapei #15 din Liga 1

Dinamo a irosit obținerea victoriei cu surpriza turului, Clinceni, pe palmele lui Mejias, fiind egalată, 1-1, într-un moment în care părea că se apropie real de play-off.

Clinceni - Dinamo 1-1. Cronică de Edi Apostol: „I-au dat o palmă lui Moș Crăciun”

Un fotbal cu puține momente de luciditate. Drept dovadă că ambele echipe și-au trecut în cont câte o ocazie mare de gol într-o oră de fotbal. Una pe final de primă repriză, gazdele, alta în startul părții secunde, oaspeții. 

Un-doi-ul ca-n vremurile bune la FCSB, Cristi Tănase - Rusescu, l-a adus pe ultimul în ipostaza de a-l loba pe Mejias, doar că Andrei Radu (42) a urmărit faza și a scos aproape de pe linia porții. Așa cum Vâlceanu (51) a scos excelent reluarea cu capul a lui Nemec, după centrarea lui Sorescu. Au sărit tibiile, intrări tari și polițe plătite între jucători.

+11 FOTO

Dinamo rămâne cu bucuria momentului, după remiza cu Clinceni

Un mic mare detaliu a aprins partida. O fază creată pe stânga de Andrei Radu, un șut-centrare, Sorescu a scos la 16 metri de unde Paul Anton (65) n-a stat pe gânduri: lovitură din prima, mingea ușor deviată l-a păcălit pe Vâlceanu. 

Dinamoviștii au savurat reușita în grup, cu Ionel Gane participând la bucuria generală, semn că "mantaua de vreme rea" a fost mai confortabilă și mai benefică pentru "câini" decât fostul antrenor plecat în capitala Spaniei. Fără să ofere un fotbal atractiv din cale afară, roș-albii au avut în multe momente controlul meciului, un energizant pentru cei ce cred că Dinamo poate supraviețui "pandemiei Negoiță-Cortacero", într-un 2020 plin de viruși, noi și vechi.

Elevii lui "Jerry" ar fi putut să se apropie real de play-off, dacă Mejias ar fi arătat că a crescut la Madrid, la Los Blancos. Ibericul a pus palmele la un șut al nou intratului Dumitriu, a respins nefericit fix în față, unde era Chunchucov (76), iar bulgarul a primit cadoul de la Moș Crăciun mai devreme.

Clinceni și Dinamo și-au văzut interesul

Practic, meciul s-a încheiat în acel moment. Fiind ultimul duel pe 2020, fiecare echipă și-a văzut interesul. Clinceniul să nu riște și să piardă la spartul târgului, la finele turului unde poate fi desemnată surpriza turului. Dinamo să nu irosească și punctul care poate cântări mult la un moment dat, în contextul unor vremuri tulburi ale unui club ce trăiește dintr-un mix, al biletelor virtuale vândute de fani, a cotizațiilor DDB și a milei unor foști conducători.

Clinceni - Dinamo 1-1. Clasamentul în Liga 1

Academica Clinceni va încheia anul pe loc de play-off, indiferent de rezultatele meciurilor de luni. Formația lui Ilie Poenaru are și un avans liniștitor față de urmăritoare, 7 puncte față de Botoșani, prima de sub linie. Dinamo nu e într-o situație disperată din punct de vedere sportiv, pe locul 10, cu 16 puncte, dar nu știe cum și cu ce jucători va porni la drum în 2021, din cauza problemelor financiare.

Clasament Liga 1: 

FINAL » Academica Clinceni - Dinamo 1-1

Academica Clinceni - Dinamo, echipe de start:

Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu - Fl. Achim, Cebotaru, Cascini, Andronic - Cr. Morar, R. Rusescu 
Rezerve: Ureche, Bilali, P. Petrescu, Boiciuc, Cr. Tănase, Ventura, C. Șerban, Chunchucov, L. Dumitriu 
Antrenor: Ilie Poenaru 

Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Camara, Anton, Gol, Fabbrini - V. Borcea, Nemec 
Rezerve: Eșanu - Al. Mitrovic, Vl. Achim, G. Crețu, I. Șerban, A. Bani, Măgureanu, Magaye Gueye Antrenor: Ionel Gane

Dinamo: 1. Mejias - 22. Sorescu, 66. Puljici, 27. R. Grigore, 3. A. Radu - 8. P. Anton, 23. I. Șerban - 7. Camara, 28. V. Borcea, 31. Fabbrini - 17. Nemec
Rezerve: 12. Eșanu, 9. Magaye, 29. Măgureanu, 32. G. Crețu, 38. Bani, 55. Gol, 77. Vl. Achim
Antrenor: Ionel Gane

Stadion: „Ion Comșa”, Călărași
Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre, A2: Sebastian Gheorghe

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Ovidiu Hațegan, delegat la al doilea meci în interval de 48 de ore, după CS Universitatea Craiova - FCSB

N-a mai suportat amânările lui Dinamo și a mers la AFAN: „Am stat 3 luni fără să primesc nimic”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (206)
fero77
fero77  •  21 Decembrie 2020, 18:20

miau miau miau.........in B cu voi potailor.........

brancusi
brancusi  •  21 Decembrie 2020, 09:25
Postat de sorinache pe 21 Decembrie 2020, 09:08

Azi e zi mare pentru suflarea dinamovista. Vin banii. La cât se deschid băncile?

De ce dezinformezi,Sorine?Don Pablo a venit cu cash,am spus-o si aseara ca a fost vazut intrand cu sacul de bani in garajul lui \serdean!

sorinache
sorinache  •  21 Decembrie 2020, 09:08

Azi e zi mare pentru suflarea dinamovista. Vin banii. La cât se deschid băncile?

Vezi toate comentariile (206)
Comentează