FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Alegere-surpriză » Academica Clinceni a anunțat cine îi ia locul lui Ilie Poenaru: „El va pregăti următorul meci”

Academica Clinceni a anunțat că John Ene va fi interimar la meciul din week-end cu FC Argeș / Sursă foto: (Cristi Preda - GSP)
Academica Clinceni a anunțat că John Ene va fi interimar la meciul din week-end cu FC Argeș / Sursă foto: (Cristi Preda - GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 17:22 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 17:34

Până ca discuțiile cu Ionuț Chirilă să se concretizeze, Academica Clinceni a anunțat că John Ene va fi interimar la meciul din week-end cu FC Argeș. Ilie Poenaru, antrenorul care a promovat echipa în Liga 1, a părăsit clubul. 

În urma încetării colaborării cu Ilie Poenaru, antrenorul interimar al echipei Academica Clinceni va fi John Ene. El se va ocupa de pregătirea meciului cu FC Argeş, de duminică, ora 13:30, din etapa 9 a Ligii I”, a anunțat clubul ilfovean printr-un comunicat.

Fost goalkeeper, John Ene a ocupat până acum funcția de antrenor al portarilor la Academica Clinceni. Mai mult ca sigur, acesta va părăsi echipa după partida cu FC Argeș.

Alegere-surpriză » Academica Clinceni a anunțat cine îi ia locul lui Ilie Poenaru: „El va pregăti următorul meci”
John Ene / Sursă foto: Academica Clinceni

Ilie Poenaru nu mai este antrenorul celor de la Clinceni. Academica a început catastrofal noul sezon, ilfovenii fiind pe ultimul loc în Liga 1, cu doar două puncte acumulate în 8 etape.

Ionuț Chirilă recunoaște negocierile: „Voi semna! Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite”

După instalarea temporară a lui John Ene, Ionuț Chirilă este tot mai aproape să revină în Liga 1, la Academica Clinceni.

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța luni, conducerea ilfovenilor îl vrea pe Chirilă în locul lui Ilie Poenaru, din cauza startului slab din acest sezon. Deși inițial nu a vrut să recunoască negocierile cu ultima clasată din Liga 1, Chirilă a dezvăluit azi la GSP LIVE că a avut mai multe discuții cu șefii echipei și că sunt șanse mari să preia clubul.

„Poate semnez. Vom vedea. Mă mai gândesc. Nu știi că eu nu am voie să antrenez o echipă mare? Eu trebuie doar să iau o echipă aflată la limita subzistenței. Fiecare antrenor vrea jucători ca Teixeira, Budescu, Camora sau Omrani, dar eu sunt făcut să fac jucători mari din jucători anonimi. Echipa este într-o situație dificilă, dar lotul promite. Discutăm. Academica Clinceni nu a făcut un mix între jucători tineri și cei cu experiență. 

Acum nu are ce să vândă și e greu, ca patron, să bagi bani într-un sac fără fund. Trebuie să se facă o forță colectivă și să poată vândă la finalul sezonului un jucător care să aducă 7-800.000 de euro. O să încercăm să facem o echipă puternică. O să încercăm să nu o lăsăm să se dărâme. Nu am semnat încă, dar voi semna. Da, în general sunt înțeles”, a spus Chirilă la GSP LIVE.

VIDEO Ionuț Chirilă confirmă negocierile cu Academica Clinceni: „Cred că voi semna, deși echipa trece printr-o perioadă dificilă”

Citește și alte știri de actualitate:  

EXCLUSIV Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Sancțiuni drastice după FCSB - Dinamo » Ce suspendare a primit Steliano Filip + Amenzile celor două cluburi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează