FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Stadionul e aproape gata! Clubul din Liga 1 a făcut anunțul: „S-au montat primii doi stâlpi de nocturnă, iar gazonul crește frumos”

Academica Clinceni se pregătește să revină acasă / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Academica Clinceni se pregătește să revină acasă / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 19:01 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 20:30

Lucrările la stadionul din Clinceni sunt în toi, iar Academica, ultima clasată în Liga 1, ar putea reveni în curând pe gazonul de acasă.

Ilfovenii sunt pe ultima sută de metri cu montarea instalației de nocturnă. În plus, gazonul, unul dintre cele mai slabe din Liga 1, în special în condiții meteo nefavorabile, a fost schimbat.

„Aşteptăm cu nerăbdare să revenim acasă. S-au montat primii doi stâlpi pentru nocturna de pe Clinceni Arena. Şi gazonul creşte frumos”, au înștiințat astăzi ilfovenii, conform paginii oficiale de Facebook.

Stadionul e aproape gata! Clubul din Liga 1 a făcut anunțul: „S-au montat primii doi stâlpi de nocturnă, iar gazonul crește frumos”
Așa arată acum gazonul de la Clinceni / Sursă foto: Facebook Academica Clinceni
„L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”
DINAMO
„L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”

Între timp, Academia se mută la Giurgiu

Academica n-a mai jucat pe stadionul din Clinceni din 7 august, când pierdea cu FCU Craiova, scor 1-2. De atunci, ilfovenii și-au disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul lui Dinamo. În următoarea perioadă, până când lucrările la propriul stadion vor fi gata, Academica va evolua la Giurgiu.

Academica Clinceni e ultima în campionat. Formația lui Ionuț Chirilă a acumulat doar patru puncte în prima parte a sezonului regulat și nu a bifat nici măcar o victorie. Ilfovenii debutează în retur împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida va avea loc vineri, de la ora 17:30. 

Academica Clinceni îi deschide porțile lui Gigi Becali: „Suntem interesaţi de colaborare”

După ce Gigi Becali a declarat că este dispus să vândă FCSB și să preia alt club din Liga 1, primarul celor de la Academica Clinceni, Adrian Budeanu, a anunțat că ar fi deschis unei colaborări cu latifundiarul.

Gruparea ilfoveană antrenată de Ionuț Chirilă are mari probleme financiare și riscă să intre în incapacitate de plată, în cazul în care nu primește de urgență sponsorizări.

„Academica Clinceni este interesată de orice investitor care vrea să investească în Clubul Sportiv Academica Clinceni. Indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali. Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect.

Suntem interesaţi să discutăm cu oricine vrea să preia clubul. Situaţia este dificilă. Orice investitor este binevenit lângă noi”, a declarat Adrian Budeanu, potrivit As.ro.

VIDEO Daniel Niculae, revoltat de faptul că suporterii n-au voie pe stadion: „Mutăm atmosfera din stadion la supermarketuri”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gafă incredibilă în preliminariile CM 2022! Naționala lui Hector Cuper poate fi exclusă de la baraj » Cazul a ajuns la FIFA

Un afacerist român din SUA susține că vrea să investească la Dinamo sau Steaua: „Aș putea aduce acum 10 milioane de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
michael
michael  •  17 Noiembrie 2021, 21:42

Ăștia din comuna Clinceni cică și-au făcut stadion, ei nu văd că și astea care sunt acum, rămân goale la meciuri!! Nu mai zic de ei, săracii, sezonul viitor sigur vor dispare din Liga 1. Dar asta fac unii când.........nu au ce face, cu banii, desigur.

bando_
bando_  •  17 Noiembrie 2021, 21:41

*** Ii fac și stadion lui nea JJ? Sărbătoare mare la Clinceni. Posibila Sărbătoare mare și în groapa, sau la cazarma, depinde ce iese după ce da cu banul domnul afacerist dân America sa vadă unde investește meleoanele. Sa vezi de acum păruială între Metre și Catalynn, ambii reclamând ca "este al ei, deoarece ea la vazut prima pe domnul afacerist".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Noiembrie 2021, 20:54

Becali a facut deja cerere sa joace pe acest stadion!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează