FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Veste bună » Interdicția la transferuri a fost ridicată fix înaintea meciului cu FCSB

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2022 18:46 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 18:46

Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, a scăpat de interdicția la transferuri și începând de astăzi poate înregistra noi fotbaliști. 

Academica Clinceni a achitat datorii de aproximativ 90.000 de euro către mijlocașul Aristote N'Dongala, de care s-a despărțit în august 2020, și către clubul bulgar Levski Sofia. Plătițile efectuate au dus la ridicarea interdicției la transferuri. 

FC Argeș continuă să se întărească: cine e ultimul venit + Argeșenii l-au prezentat oficial şi pe George Ganea
FC ARGEȘ
FC Argeș continuă să se întărească: cine e ultimul venit + Argeșenii l-au prezentat oficial şi pe George Ganea

Academica Clinceni, întăriri înaintea meciului cu FCSB

Până la meciul cu FCSB, de miercuri, ora 19:55, Academica speră acum să poată înregistra cel puțin doi dintre fotbaliștii cu care a bătut palma în această iarnă. Lista este una lungă: Gogov (ȚSKA 1948 Sofia), Cmovs (Pohronie), Bolboașă (Hermannstadt), Tsvetkov (Beroe Stara Zagora), Plazibat (Lion City Sailors) și Alghoul (Dubrava Zagreb).

Situația clubului ilfovean este una critică. Părăsită de antrenorul Adrian Falub și cu un lot plin de juniori, Academica ocupă ultima poziție în Liga 1. A strâns doar 11 puncte în primele 23 de runde.

VIDEO De ce a renunțat Ilie Poenaru la Academica Clinceni și detalii despre situația dramatică de acolo: ”În România lucrăm, dar se uită să mai fim plătiți”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali intră la negocieri după ultimul meci al etapei: „Poate să plece pe un preț bun” + Jucătorul de care nu se poate apropia: „Nu e de vânzare”

Își pierde postul după scandalul provocat de amicalul Dinamo - Real Madrid Castilla: „Lucrurile s-au răsfrânt asupra echipei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Februarie 2022, 10:04

"Una pe zi"... dar nu de Matty! Clinceni poate transfera exacy inainte de a juca cu FCSB iar Dinamo... "fara numar" ca este echipa "fostei"! Se poate face pariuri cam ce va inventa FRF si LPF pentru ca echipa care face valuri si *** ca sa ramana in Liga ! Ordinul pe Unitate este ca Dinamo sa nu ajunga in Liga II! Se va gasi o "solutie" ca Dinamo sa ramana in Liga I, chiar daca echipa va retrograda! Ce nu se poate face in aceasta tara si cu o conducere a Ligii vasala atotobiruitorului...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează