FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali intră la negocieri după ultimul meci al etapei: „Poate să plece pe un preț bun” + Jucătorul de care nu se poate apropia: „Nu e de vânzare”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este dispus să îl cedeze pe Joyskim Dawa (25 de ani) la FCSB.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este dispus să îl cedeze pe Joyskim Dawa (25 de ani) la FCSB.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 17:21 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 17:34

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este dispus să îl cedeze pe Joyskim Dawa (25 de ani) la FCSB. Spune că discuțiile finale vor fi purtate după meciul de astăzi, pe care moldovenii îl dispută în compania lui Dinamo. 

Gigi Becali l-a luat de la Botoșani în această iarnă pe mijlocașul Malcom Edjouma. Finanțatorul celor de la FCSB mai are două ținte din tabăra moldovenilor, pe fundașul Joyskim Dawa și pe mijlocașul Enriko Papa. Valeriu Iftime este dispus să renunțe doar la primul. 

Jucătorul de la FCSB recompensat de Becali: „I-am luat mașină de 30.000 de euro”
FCSB
Jucătorul de la FCSB recompensat de Becali: „I-am luat mașină de 30.000 de euro”

„La Dawa este discutabil, la un preţ bun poate să plece. Marius Croitoru face lotul, nu eu. Azi nu negociez cu nimeni. După meciul de diseară pot să negociez. Ultima discuţie pe care pot să o am pentru un transfer sau pentru Dawa va fi după meciul cu Dinamo”, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport. 

Papa nu e de vânzare: „El și Croitoru nu pleacă de la Botoșani”

Iftime nu concepe însă să îl piardă pe albanezul Enriko Papa (28 de ani), căpitanul formației: „Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenorul Marius Croitoru şi Papa, ca să ştiţi”. 

VIDEO Valeriu Iftime: „Play-out-ul e similar cu retrogradarea! ”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mihai Iosif, întrebat despre demiterea de la Rapid: „Sunt o grămadă de antrenori care încearcă, asta e lumea fotbalului”

EXCLUSIV În ce condiții pleacă Reghecampf » Clauzele care îl pot demite pe tehnician

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
226628904800238
Reflector Sv  •  07 Februarie 2022, 21:47

patru spune: 7 februarie 2022 la 21:31 Acest individ a facut numai circ si scandal si rau fotbalului romanesc , ar fi mai bine sa lase fotbalul romanesc in pace ! Din pacate in fotbalul romanesc au patruns in diverse functii indivizi cu alte interese decat performanta sportiva, scandalagii fara educatie si bun simt ,cu manifestari si fapte ridicole din pacate prezentate zilnic in presa si tv spre dezamagirea iubitorilor fotbalului , cum ar fi cei de la FCSB,Viitorul(Farul),Craiova 1948 s.a.!!!!!!!

roja_azul76
roja_azul76  •  07 Februarie 2022, 20:25
Postat de Tcaciuc Dorin pe 07 Februarie 2022, 19:41

Am zis toate! Nu am zis cu cine! De obicei în prețul jucătorului intră și punctele! Pierdute cu fcsb și atunci când sunt zmei cu adversarii fcsb

Se pare ca gigel il in trece pe borcica, omul cu "sampaniile"!:))) Tu vorbesti serios? Sunteti cu un picior si trei sferturi in groapa, dupa doi ani consecutivi in care ati fost salvati de catre cooperativa burlaneasca, iar pe tine intereseaza ce spune si ce face gigel?? Da-i inainte cu tupeu, ca bine faci!:)

aikin18
aikin18  •  07 Februarie 2022, 20:04

*** *** ***, si Gigi, si Iftimie, si voi toti de la GSP!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează