FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mihai Iosif, întrebat despre demiterea de la Rapid: „Sunt o grămadă de antrenori care încearcă, asta e lumea fotbalului”

Mihai Iosif// Foto: GSP
Mihai Iosif// Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 16:54 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 17:10

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul lui Rapid, a oferit un răspuns relaxat atunci când a fost întrebat despre o eventuală plecare din Giulești, în contextul în care rezultatele au lăsat de dorit în ultima perioadă.

În urma remizei cu Gaz Metan, presiunea de pe umerii lui Mihai Iosif a crescut, după ce giuleștenii au ajuns la 5 meciuri fără victorie. 

În ce condiții pleacă Reghecampf » Clauzele care îl pot demite pe tehnician
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
În ce condiții pleacă Reghecampf » Clauzele care îl pot demite pe tehnician

Mihai Iosif, despre o eventuală demitere de la Rapid

Întrebat la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari despre o eventuală demitere, antrenorul a spus: „am făcut tot ceea ce a depins de mine”.

Ne așteaptă un nou meci important, după o deplasare lungă la Mediaș. Sper că am reușit să ne recuperăm și vom da totul pentru cele 3 puncte. 

– Mihai Iosif, înaintea meciului cu FC Voluntari

„Se discută de un an de zile despre lucrul acesta. Ne dorim să dăm mai mult, chiar puteam mai mult, dar poate și neșansa de multe ori a contat, foarte mulți jucători accidentați, cu jucători suspendați, totul a fost contra noastră.

Dacă e frustrant că se discută despre demitere? Nu, sunt o grămadă de antrenori care încearcă, impresari, asta e lumea fotbalului. Eu atât timp cât sunt la Rapid, voi face tot ce depinde de mine”, a declarant Mihai Iosif, la conferința de presă.

Eu am vorbit cu Șumi în trecut. Oricând dorește să vină, să discute cu noi, e ușa deschisă, atât pentru el, cât pentru orice rapidist. 

– Mihai Iosif, antrenor Rapid

Mihai Iosif: „Știu că am făcut tot ceea ce a depins de mine”

„Cât timp voi fi aici, nu va exista niciodată vreun impresar, care să negocieze ceva cu Rapid. Orice antrenor are susținere, atât timp cât are rezultate. Am o relație excelentă, atât cu patronul, cât și cu președintele. 

Eu personal, mă uit în oglindă și știu că am făcut tot ceea ce a depins de mine, chiar și atunci când am greșit, pentru ca e clar că și eu am greșit. Și eu și jucătorii. Dar tot ceea ce greșim vorbim între noi”, a adăugat antrenorul Rapidului.

Citește mai multe știri din Liga 1:

A recunoscut că a jucat în meciuri aranjate: „În mai multe. Era și jenant, dar și amuzant”

FCSB vrea alți doi fotbaliști din Liga 1! Pentru cine negociază Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
st.il.
st.il.  •  07 Februarie 2022, 18:31

M.Iosif e un antrenor formidabil, care a făcut cu Rapid ce NIMENI n-ar fi gândit pe lumea asta a noastră !...Dacă-l vor schimba cu șumudică, Rapidul va fi...ras !...Pun rămășag !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează