FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

EXCLUSIV Veşti bune pentru o echipă care se luptă la retrogradare! » Jucătorii au primit două salarii restante și s-a făcut un nou transfer

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 12:59 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 17:10

Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, face tot posibilul pentru a evita retrogradarea la sfârșitul sezonului.

Aflată pe ultimul loc în campionat și cu un lot doarte restrâns, gruparea ilfoveană are și motive de bucurie.

Constantin Budescu, prezentat la FC Voluntari: „Vreau să ajut echipa cât pot de bine” » Motivul pentru care a ales să semneze cu ilfovenii
VOLUNTARI
Constantin Budescu, prezentat la FC Voluntari: „Vreau să ajut echipa cât pot de bine” » Motivul pentru care a ales să semneze cu ilfovenii

Din informațiile Gazetei Sporturilor, astăzi conducerea clubului a plătit două salarii restante către fotbaliști. Este un prim pas către redresarea clubului. Chiar și așa, jucătorii lui Falub rămân cu încă 3 neplătite. Totuși, există semne mai bune, spre deosebire de Gaz Metan, unde situația e încă în ceață, un alt club cu interdicție la transferuri, dar rămas și fără președinte după demisia lui Vali Iordănescu. 

Mai mult, ilfovenii au efectuat și un nou transfer. L-au adus pe portarul Mirel Bolboașă (32 de ani) de la Hermannstadt. Este a doua mutare a iernii pentru Clinceni, după ce au bătut palma și cu bulgar Vladimir Gogov (24 de ani).

Situație dramatică la Academica Clinceni

După ce nume precum Răzvan Patriche, Omoh, Kazlauskas, Florin Achim sau Chandarov au plecat iarna aceasta de la echipă, Academica se află într-o situație extrem de delicată. În acest moment, Academica Clinceni are dificultăți mari în a aduna o echipă competitivă cu care să se lupte pentru rămânerea în Liga 1.

Pe deasupra, antrenorul Adrian Falub, în acte director tehnic, este la Cluj-Napoca, nefiind clar dacă va reveni la echipă. În aceste condiții, scenariul probabil este acela în care se va apela la juniori de la „satelit” în partea a doua a sezonului.

Perspectivele nu sunt roz, din moment ce Academica Clinceni 2 stă foarte rău în Liga 3. După 15 etape, ocupă locul 9 din 10 în seria 4, cu doar două victorii!

Totuși, ilfovenii speră să scape curând de interdicția la transferuri dictată de FRF.

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali, o nouă serie declarații controversate: „Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur!” + Ce face „dacă statul impune dictatura medicală!”

Culisele tranzacției dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero pentru preluarea acțiunilor lui Dinamo: „Asta e miza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  19 Ianuarie 2022, 14:27

Sa consideri o victorie ca ai platit doua salarii din cinci in 2022 inseamna ca esti pe drumul pierzaniei.

dora
dora  •  19 Ianuarie 2022, 13:42

Ăștia nu prea au jucatori de camp si aduc inca un portar...te doare mintea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează