FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI

VIDEO Clinceni - Sepsi 2-1 » Formația din Sf. Gheorghe își ia adio de la podium! Clasamentul ACUM

Academica Clinceni și Sepsi au reușit surprize notabile în acest play-off. Sursă foto: Bogdan Bălaș
Academica Clinceni și Sepsi au reușit surprize notabile în acest play-off. Sursă foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 22:22 / Actualizat joi, 20 mai 2021 22:49

Academica Clinceni a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în penultima rundă a play-off-ului din Liga 1, iar oaspeții își iau gândul de la locul 3. Elevii lui Ilie Poenaru fac o nouă victimă în play-off, după ce le-au scos pe Craiova și FCSB din lupta la titlu!

Primul sfert de oră al înfruntării de la Călărași, locul unde Academica își joacă meciurile în nocturnă, le-a aparținut foștilor fotbaliști de la FCSB. Aganovic a deschis scorul în minutul 13, cu o deviere din 3 metri. Tot cu o lovitură de cap a fost marcat și golul egalizator. Cristi Tănase, decarul Academicii, a reluat imparabil, la colțul lung, de la 10 metri de poarta lui Niczuly.

Golul victoriei a fost unul special. Bulgarul Asen Chandarov a recuperat o minge în treimea adversă, iar compatriotul Tsvetelin Chunchukov a șutat imparabil, direct în vinclu, din afara careului.

6a fost cota la pariuri pentru victoria celor de la Academica Clinceni. Sepsi era văzută drept mare favorită de bookmakeri

Clinceni - Sepsi 2-1. Covăsnenii, pas greșit în lupta pentru podium

Clinceni câștigă al doilea meci consecutiv în play-off și urcă peste FC Botoșani, până pe locul 5. În ultima rundă, ilfovenii înfruntă Craiova, iar moldovenii se deplasează la Sf. Gheorghe. 

Sepsi ratează ultima șansă în lupta cu CS Universitatea, pentru locul 3. Trupa lui Ouzounidis are 3 puncte avans, cu un meci rămas de disputat, și nu mai poate fi depășită.

FINAL » Academica Clinceni - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Academica Clinceni - Sepsi, echipe de start

Clinceni: A. Păun - Fl. Achim, Bilali, R. Patriche, Pîrvulescu - Moulin, Cascini - A. Cordea, Chandarov, Cr. Tănase - Chunchukoc 
Rezerve: A. Ureche - Pashov, Rusescu, Markovic, Ventura, Cebotaru, Dumitriu, Longher, A. Popa 
Antrenor: Ilie Poenaru 

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, M. Ștefănescu - Vașvari, Fofana - Eder Gonzalez, Purece, Aganovic - I. Dumiter 
Rezerve: J. Fernandez, Tincu, L. Kovacs, Petrila, Achahbar, Csiszer, N. Tamas, L. Fulop, Golofca 
Antrenor: Leo Grozavu

Arbitru: Cătălin Popa / A1: Adrian Vornicu / A2: Romică Bîrdeș 
Stadion: „Ion Comșa”, Călărași

Sepsi pune la cale strategia pentru sezonul viitor: „Cu 5 milioane în plus ne-am putea lupta la titlu”

Laszlo Dioszegi, patronul atipic al lui Sepsi OSK, a vorbit despre planurile de viitor de la formația covăsneană, cea mai în formă echipă din Liga 1 în acest moment.

„Vrem să rămânem în top. Să avem o echipă bună care să se bată pentru locul 3 sau 4. Să fim totuși cu picioarele pe pământ! Mă tot repet, noi nu avem buget de primele 3 locuri. Dar cred că inima contează mai mult decât banii

„Avem un stadion nou, magazin, vom avea un muzeu, cred că pentru moment e suficient unde am ajuns. Nu înseamnă că la anul vom lăsa garda jos. Vom face tot posibilul să fim mai sus. Ferenc Puskas, cel mai mare jucător din Ungaria, avea o vorbă: "Bani puțini, fotbal puțin! Bani mulți, fotbal mult!". Din păcate, asta se adeverește în ziua de azi. Dacă am avea încă 5 milioane de euro în plus puteam spera la mai mult, chiar la titlu. Așa, cred că un loc în primele 6 e ceva extraordinar”, a spus Dioszegi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

VIDEO Opinia lui Cornel Șfaițer despre „barajul” pentru Conference League: ”Mă îngrijorează și mă dezamăgește!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Revelația Ligii 1 pune la cale strategia pentru sezonul viitor: „Cu 5 milioane în plus ne-am putea lupta la titlu”

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
leu.mr
leu.mr  •  21 Mai 2021, 12:04

A pacalit-o ?

eugen76_pan
eugen76_pan  •  21 Mai 2021, 10:00

sEPSI NU ESTE ECHIPA,CI O BANDA DE COTONOGARI pusi pe rupt picioare gen botosani in trecut!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  21 Mai 2021, 09:00

Tristete mare, mare de tot, sa va dea FCSB planurile peste cap. Si in meciul cu Clinceni este tot mana lui Becali. Sa vezi la anul, bisericute, cine cu cine va tine la campionat

Vezi toate comentariile (12)
Comentează