FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

Laszlo Dioszegi +10   FOTO
Laszlo Dioszegi

Articol de , , - Publicat duminica, 16 mai 2021 21:48 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 22:04

Imagini tari de la Sfântu Gheorghe, filmate de reporterii GSP cu aproximativ două ore înaintea duelului Sepsi - FCSB. Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a făcut spectacol alături de propria galerie. 

Parcursul solid al lui Sepsi din acest play-off l-a impulsionat pe Laszlo Dioszegi. Cu puțin timp înainte de meciul cu FCSB, echipă pe care Sepsi a învins-o cu 2-1 în urmă cu trei săptămâni, patronul lui Sepsi OSK a dat recital în preajma stadionului, comportându-se asemănător unui ultras. A fluturat steagul echipei, apoi i-a îndemnat pe jucători să coboare din autocar și să cânte alături de suporteri.

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: „Vrem să învingem iar FCSB!”

„Am vrea să învingem astăzi a doua oară pe FCSB. Eu cred că am reușit să facem niște jocuri extraordinare în play-off. Dacă batem FCSB-ul, locul 3 n-ar fi la mare depăratare de noi. Suporterii au venit la stadion, vor fi un imbold pentru echipă. Sper că și în viitor vom putea pune piedici echipelor mai mari”, a declarat patronul lui Sepsi, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Sepsi - FSCB, fără spectatori

Klaus Iohannis a declarat că fanii pot reveni în tribune, începând cu acest week-end. Anunțul președintelui nu a fost urmat de instrucțiuni clare și a generat confuzie în fotbalul românesc. Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, a spus că nu au fost puse în vânzare bilete pentru meciul cu FCSB. 

„E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro.

3 meciuri directes-au disputat între Sepsi și FCSB în acest sezon. Covăsnenii nu au pierdut niciunul

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Sepsi - FCSB. N-a pierdut cu roș-albaștrii în acest sezon și atrage atenția asupra marii probleme a echipei lui Becali: „Cred că acolo e o greșeală”

Sepsi - FCSB, liveTEXT de la 22:00 » Echipa aleasă de Toni Petrea: fundaș central cu doar 31 de minute în play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  17 Mai 2021, 08:57
Postat de caoradea pe 17 Mai 2021, 07:43

Vezi asta e diferenta ! Eu cant tu injuri !

Atata poate :)

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Mai 2021, 08:23
Postat de caoradea pe 17 Mai 2021, 07:43

Vezi asta e diferenta ! Eu cant tu injuri !

In cantecele alea ale tale mai e si altceva decat injuraturi la adresa romanilor?

caoradea
caoradea  •  17 Mai 2021, 07:43
Postat de talpaiadului pe 17 Mai 2021, 03:33

Da bai nene, fiecare are dreptul lui la exprimare: voi aveti dreptul sa cantati in maghiara si noi avem dreptul sa va injuram.

Vezi asta e diferenta ! Eu cant tu injuri !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează