FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO Sepsi - FCSB. N-a pierdut cu roș-albaștrii în acest sezon și atrage atenția asupra marii probleme a echipei lui Becali: „Cred că acolo e o greșeală”

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, vrea să încheie pe podium play-off-ul și a remarcat marea problemă a celor de la FCSB.
Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, vrea să încheie pe podium play-off-ul și a remarcat marea problemă a celor de la FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 19:35 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 19:59

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, vrea să încheie pe podium play-off-ul și a remarcat marea problemă a celor de la FCSB. 

Sepsi și FCSB încheie etapa cu numărul 8 din play-off, astăzi, de la ora 22:00. Ambele formații au obiective concrete în acest final de sezon. Covăsnenii vor locul 3, iar bucureștenii încearcă să o detroneze pe CFR Cluj. 

VIDEO Cornel Șfaițer, înainte de Sepsi - FCSB: „Vrem pe locul 3”

„Cei de la FCSB vin cu mult dorință de revanșă. Mai sunt 9 puncte puse în joc, dar CFR a luat o opține serioasă pentru titlu. Noi venim cu un moral bun, am învins FCSB, Craiova, CFR, cel din urmă a fost un meci deosebit pentru noi. Am crezut în acel joc și nu ne-am înșelat. Aveam încredere în potențialul și dorința băieților. 

Eu zic că e o performanță mare să învingi primele 3 clasate din play-off. Nu îmi amintesc să mai fi reușit cineva asta, de la introducerea acestui sistem competițional. E o presiune în plus pentru ei. Noi am discutat și rămâne să ne facem jocul, unul curat, cu multă determinare, cu implicare. Cunoaștem foarte bine adversarul și Leo Grozavu a pregătit bine partida”, a spus Cornel Șfaițer, pentru GSP.ro. 

Șfaițer a remarcat problemele de la FCSB

„Cred că e o greșeală la nivel de lot, din debutul sezonului. Când vrei să te lupți pe mai multe fronturi, la un club de calibrul celor de la FCSB, e nevoie să îți construiești un lot valoric și numeric echilibrat. La nivel de pregătire fizică, nu e treaba mea, au avut momente de prospețime, au aut și accidentări. Dar asta s-a văzut la toate echipele din Liga 1”, a spus Șfaițer.

3 meciuri directes-au disputat între Sepsi și FCSB în acest sezon. Covăsnenii nu au pierdut niciunul

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

Sepsi, primă uriașă pentru meciul cu FCSB » Cât ar încasa covăsnenii în cazul unei victorii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
venom999
venom999  •  16 Mai 2021, 20:47
Postat de ungurul_vesel pe 16 Mai 2021, 20:41

Am impresia ca astia de la gsp se culca si se scoala cu gig si mm in gura.

Nu prea intelegi cum functioneaza lumea. Pe ce planeta ai trait pana acum? Totul se invarte in jurul banilor. Articolele cu FCSB sunt cele mai click-uite. Asta e singurul motiv pentru care se scrie despre FCSB. Iar asta se datoreaza atat fanilor FCSB, cat si haterilor ca tine. Ai dat click. Un articol cu Dinamo nu aduce la fel de mult interes din partea cititorilor, deci se va scrie mai putin despre ei.

setiii
setiii  •  16 Mai 2021, 20:44

Știu că urmează Sepsi vs FC FCSB, dar vreau să mai râdem o dată de replica dată de fecesebisti Stelei București: FC FCSB II vs FC Afumați 1-4! Hahaha!!!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  16 Mai 2021, 20:41

Am impresia ca astia de la gsp se culca si se scoala cu gig si mm in gura.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează