FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Academica Clinceni, transfer important » Ilfovenii au adus un internațional grec care a evoluat în Anglia

Apostolos Vellios, noul jucător al Academicii Clinceni
Foto: academica-clinceni.ro
Apostolos Vellios, noul jucător al Academicii Clinceni Foto: academica-clinceni.ro

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 14:33 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 14:36

Academica Clinceni a anunțat în cursul zilei de miercuri că a transferat un jucător cu meciuri în Anglia. Este vorba de atacantul Apostolos Vellios (29 de ani).

Academica și-a luat atacant cu care să atace din nou play-off-ul în sezonul care vine. Vellios a semnat un contract valabil doi ani cu clubul ilfovean.

Academica l-a luat pe Apostolos Vellios, un atacant cu 8 selecţii în naţionala Greciei

Venit liber de contract după despărțirea de Ascoli, club din liga a 3-a italiană, Vellios este încântat că a ajuns să joace în România. „Performanţa echipei din sezonul precedent, dar şi review-urile foarte bune pe care le-am primit de la alţi jucători m-au făcut să aleg Academica Clinceni. Sezonul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Mi-am dorit să fiu liber de contract pentru a putea alege cu atenţie. Este o nouă provocare pentru mine. 

E prima dată când joc în România. Pentru un atacant este foarte important să înscrie. Şi ca orice atacant în doresc să dau gol în fiecare meci. Voi da totul la antrenamente şi la meciuri şi sper să reuşesc să ajut echipa să atingă o poziţie cât mai sus în clasament”, a declarat Vellios pentru site-ul clubului ilfovean.

200de mii de euro este cota lui Vellios, potrivit transfermarkt.

A jucat în Anglia, la Everton

Grecul a jucat în în Premier League pe când făcea parte din lotul lui Everton. Acesta a avut 3 goluri și 2 pase de gol în 24 de apariții în tricoul „caramelelor”, pentru care a evoluat între 2010 și 2013.

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

Câte abonamente au vândut cele două rivale din Craiova » Diferența e uriașă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează