FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

Dusan Uhrin continua la DInamo
Dusan Uhrin continua la DInamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 14:08 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 16:24

Noua conducere a lui Dinamo a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre cum va arăta echipa în viitorul apropiat.

Iuliu Mureșan, noul administrator special al „câinilor”, a dat detalii despre antrenorul ceh Dusan Uhrin, despre care a spus că era decis să nu se mai întoarcă în România, după ce joi plecase în Cehia.

Uhrin, convins de Mureșan să continue la Dinamo

Oficialul lui Dinamo a dezvăluit că a avut o discuție cu Uhrin și că l-a convins să revină în România, în ciuda problemelor din club.

„Să vă spun când l-am simțit că nu vrea să mai continue. Atunci când a plecat, joia trecută, am vorbit cu el. Mi-a zis că pleacă și că nu știe dacă mai vine.

I-am spus «Îți spun în premieră că vin la Dinamo». Când i-am spus că vin, el și-a luat bilet de întors. Că avea doar bilet dus” , a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă susținută azi.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, Răuță, Vl. Achim, Fabbrini - Mihaiu, Nemec
*Notă: Echipa poate suferi numeroase modificări, în condițiile în care Nemec și Fabbrini, cel puțin, vor discuta zilele viitoare rezilierea contractelor.

Vreau să aduc mai mulți foști jucători, vreo 4-5. Să ne ajute, să evalueze jucătorii. Noi putem să mai greșim, dar cineva care a jucat are experiență. Mă gândesc la Marius Niculae, Ion Marin, Ion Moldovan și alții. Voi activa această formulă cât mai repede. Dar depinde de transferuri
- Iuliu Mureșan

Mureșan, pace cu Uhrin

Mureșan și Uhrin vor lucra din nou împreună, așa cum s-a întâmplat la începutul lui 2009, la CFR Cluj. Cei doi nu rămăseseră în relații amiabile după deznodământul scurtei aventuri a lui Dusan la CFR Cluj, în primăvara lui 2009, însă fostul președinte al „feroviarilor” l-a asigurat pe ceh de tot suportul său.

5 meciuria stat Uhrin la CFR Cluj, când echipa era condusă de Iuliu Mureșan: din ianuarie până în aprilie 2009. A obținut trei victorii (1-0 cu Otopeni şi cu Buzău şi 3-0 cu Vaslui), un egal (0-0 cu Rapid) şi un eşec (1-4 cu Craiova)

VIDEO  Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan are planuri mari la Dinamo! Vrea să aducă un jucător de la CFR Clu

EXCLUSIV Revoltă în vestiarul lui Dinamo: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  07 Iulie 2021, 22:41

Ce treaba are cu stirea asta?

stefan..
stefan..  •  07 Iulie 2021, 14:26

Universitatea Craiova este echipa cu cei mai mulți suporteri din Romania. Asta nu inseamna ca echipa lui Mititelu nu va avea ceva prezenta in tribune. Exista precedentele Electro, Extensiv, Constructorul etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează