FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer de viitor în play-off-ul Ligii 1: „Sunt foarte bucuros că am reușit să fac acest pas”

Marius Cioiu (în alb) vs. Universitatea Craiova, în Cupa României // foto: Imago
Marius Cioiu (în alb) vs. Universitatea Craiova, în Cupa României // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 15:30 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 16:30

Academica Clinceni a perfectat transferul mijlocașului Marius Cioiu, fotbalist în vârstă de 21 de ani.

Academica Clinceni se pregătește pentru următorul sezon de Liga 1. Ilfovenii nu neglijează regula U21 și au efectuat un transfer de viitor, acela al mijlocașului Marius Cioiu, de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Întrebat cum a fost convins de propunerea Academicii, Cioiu a spus: „Am urmărit acest sezon al echipei şi am observat acolo un grup foarte frumos, o echipă bună care a practicat un fotbal plăcut. Au demonstrat asta prin intrarea în play-off”.

Marius Cioiu, la Academica Clinceni 

Sezonul viitor, Cioiu va evolua în premieră în Liga 1. „Sunt foarte bucuros că am reușit să fac acest pas. Îmi doream foarte mult acest lucru. Într-adevăr există o diferenţă între Liga 1 și Liga 2. Ritmul este mult mai mare, un plus de calitate al jucătorilor. Am remarcat acest lucru când am jucat împotriva echipelor FC Argeș şi Gaz Metan, în Cupa României, unde a fost un alt de ritm față de meciurile din Liga 2”, a spus tânărul mijlocaș pentru site-ul oficial al clubului din Clinceni.

Pe plan personal îmi doresc, ca în primul rând, să fiu sănătos, ca să pot evolua cât mai mult. Apoi să demonstrez că pot juca un nivel cât mai înalt. La nivel de echipă mi-aş dori să reuşim un sezon la fel de bun şi să ajugen din nou în play-off.

- Marius Cioiu, Academica Clinceni

Cioiu a adunat 24 de meciuri pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu în acest sezon, în care a înscris 4 goluri. Marius a fost folosit cu precădere ca mijlocaș ofensiv, dar de multe ori a jucat și în partea dreaptă, ca inter sau aripă.

Înainte să ajungă la Academica Clinceni, Cioiu a jucat la Pandurii Tg. Jiu, Luceafărul Oradea și Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Mai multe știri din Liga 1:

Primarul din Pitești, semnal de alarmă înainte de FC Argeș - Dinamo! Se dau loviți jucătorii „alb-violeți”?

Au sacrificat Cupa degeaba! Strategia făcută de Gigi Becali și MM Stoica a dat chix

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează