FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Au sacrificat Cupa degeaba! Strategia făcută de Gigi Becali și MM Stoica a dat chix

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 13:19 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 13:43

În februarie, FCSB a sacrificat Cupa României, utilizând rezervele împotriva lui Dinamo în optimile de finală, astfel încât să nu aibă de jucat meciuri de Cupă în perioada barajelor de promovare în Liga 2. Planul „roș-albaștrilor” de a bloca ascensiunea celor de la CSA Steaua spre Liga 2 a dat greș.

FCSB 2 a fost eliminată în semifinalele barajului de promovare în Liga 2 de către CS Afumați, după 1-0 în tur și 1-4 în retur. Astfel, nu o mai poate opri pe CSA Steaua din drumul spre Liga 2, care trebuie să treacă de Afumați pentru a promova.

Deznodământul meciului de astăzi reprezintă o lovitură grea pentru conducerea FCSB, care a riscat în februarie, atunci când a decis să sacrifice Cupa României, în încercarea de a bloca accesul Stelei în L2.

Planul FCSB a dat greș

Tras la răspundere de suporteri pentru echipa experimentală pe care FCSB a folosit-o cu Dinamo în optimile Cupei, în meciul câștigat de „câini” cu 1-0, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se justifica spunând că „suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga 3”.

„Roș-albaștrii” se gândeau de pe-atunci că vor trimite jucători de la prima echipă la „satelit” ca s-o oprească pe CSA Steaua în finala barajului de promovare spre Liga 2, astfel că ar fi fost încurcați de o eventuală prezență în ultimul act al Cupei. Asta pentru că turul celui de-al doilea baraj se joacă chiar pe 22 mai, în ziua finalei Cupei României.

„Roș-albaștrii” au preferat să renunțe la șansa de a cuceri un trofeu pentru a-și bloca rivala, însă totul s-a întors împotriva lor. Fără Cupă, Supercupă și cu „satelitul” rămas în Liga 3, FCSB rămâne cu un singur obiectiv în acest final de sezon: titlul în Liga 1. Însă și acolo au mari emoții, având 4 puncte de recuperat față de CFR.

Mai multe știri despre FCSB și CSA Steaua:

Un jucător de la FCSB 2, apostrofat de arbitru în barajul cu CS Afumați: „De ce faci d-astea?”

Jucătorii Stelei au sărbătorit victoria cu fanii! Suporterii n-au uitat de FCSB și l-au înjurat pe Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
parpalache
parpalache  •  16 Mai 2021, 19:04

Ca tot in„INTERTOTO” vor ajunge!

974312599269118
Adrian Preda  •  16 Mai 2021, 15:24

Nea Jiji a scos echipa de pe teren pentru meciul cu CSA Steaua :))))

Berceni
Berceni  •  16 Mai 2021, 15:20

Sa se pregateasca grupul de investitori, vrem promovare in liga 1.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează