FOTBAL  »  Superliga  »  ACADMICA CLINCENI -UTA 0-3

EXCLUSIV Primarul Clinceniului a decis viitorul lui Ionuț Chirilă, după un nou eșec dur în Liga 1

Adrian Budeanu
Adrian Budeanu

Articol de - Publicat luni, 25 octombrie 2021 20:52 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 21:37

Academica Clinceni a suferit o nouă înfrângere drastică în campionat, 0-3 cu UTA, una dintre candidatele la play-off. Imediat după finalul meciului, Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, i-a stabilit viitorul lui Chirilă.

Chiar dacă Academica a obținut un singur punct de la venirea tehnicianului, Adrian Budeanu ar fi decis ca Ionuț Chirilă să continue pe banca echipei. Edilul a comentat și înfrângerea suferită cu UTA.

Imediat după meci, chestionat cu privire la viitorul echipei, acesta a declarat: „Am fost la meci, am pierdut pe niște greșeli de portar, asta ni se întâmplă. Dobre e un copil. Dacă a fost o ședință între președinte și antrenor, e bine să-i întrebați pe ei. Decizia dacă Ionuț Chirilă va continua o are doar antrenorul”, a mărturisit Budeanu.

Adrian Budeanu: „Cine a ales să joace cu portar U21?”

Acesta a comentat și acuzele grave pe care Ionuț Chirilă i le-a adus goalkeeper-ului Ștefan Dobre, pe care Ionuț Chirilă l-a schimbat la pauză. 

„Pe el cine l-a băgat în echipă? Cine a ales să joace cu portar U21, când știm că Ureche (n.a. - portarul de rezervă) poate fi o soluție oricând?. Plus că are două variante de jucător U21, Robert Ion și Dumitrache. Deci are de unde să aleagă jucător U21”, a adăugat Budeanu. 

Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a recurs la un gest disperat la pauza meciului cu UTA, încheiat 0-3. L-a scos pe goalkeeper-ul Dobre și a introdus rezerva Ureche, furios că titularul a încasat mult prea ușor trei goluri de la arădeni.

Ionuț Chirilă are parte de un mandat infernal la Academica Clinceni. Tehnicianul a obținut un singur punct până acum și nu a reușit să revitalizeze „lanterna roșie” a Ligii 1. După „șocul” din Bănie, 0-5, echipa sa nu s-a trezit din pumni. La pauza meciului cu UTA, oaspeții înscriseseră deja de trei ori, cu largul concurs al goalkeeper-ului Ștefan Dobre (20 de ani).

Citește și alte știri din Liga 1:

Ionuț Chirilă, discurs furibund » A pus la zid un jucător de 20 de ani: „E hilar ce a făcut, e momentul să ia o pauză” + cum explică înfrângerea cu UTA

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (14)
gazistu
gazistu  •  26 Octombrie 2021, 19:14

mai degraba ... poetul Ionut Chirila...

michael
michael  •  26 Octombrie 2021, 13:46

Lasă bre, că oricum nu are ce căuta comuna Clinceni în Liga 1!! Mai sunt câteva echipe comunale care trebuie să dispară din Liga 1!! Este suficient o ligă 1 cu max. 10 echipe, asta dacă am în vedere la ce fotbal se joacă pe plaiurile mioritice.

aurelianionut
aurelianionut  •  26 Octombrie 2021, 12:42

Pai asta nu mai e fotbal.Ca unul care se uita la fotbal si pe la sfarsitul anilor 90,vad ca nu s-a schimbat nimic...adica tot un fel de cooperativa si acum doar ca sunt alte personaje...Aseara tv-ul mergea aiurea si l-am auzit pe comentatorul digi care spunea ca fotbalul e al suporterilor.Fals,foarte fals...fotbalul e al oamenilor de afaceri,al politicienilor...Acesti sinistrii au nevoie de spectatori pentru a arata micii lumi in care isi fac mendrele ca ei fac si dreg.Eu ma intreb ceva...Chiar atat de plictisiti sunt oamenii in Romania incat nu pot daca nu se duc sa vada din tribune simulacrul asta de fotbal?Sa se schimbe ceva,ar trebui ca oamenii simpli sa nu se mai duca la meciuri,sa le arate acestor caricaturi de patroni ca nu mai vor acest asa zis fotbal.S-a ales praful..au ajuns reclamele la ***(casele de pariuri)sa fie mai frumoase decat tot fotbalul romanesc.Reclame in timpul meciurilor,un Ilie Dumitrescu sinistru,vandut pe te miri ce..un Balint la fel.Fotbalul avea nevoie de oamenii astia pe banca...la echipe...cum sa-si revina cand ei bolborosesc pe la tv.Hagi,asa cum e el...face ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează