FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Acceptat de fani » Galeria Rapidului a îngropat securea războiului în disputa cu Dani Coman

Fanii Rapidului l-au înjurat constant pe Dani Coman în ultimii doi ani.
Fanii Rapidului l-au înjurat constant pe Dani Coman în ultimii doi ani.

Articol de , - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 31 martie 2012 21:04

Galeria a fost de acord ca Dani Coman să fie titular, suporterii promiţînd că nu-l vor înjura şi că vor susţine echipa în derby.

Războiul suporterilor rapidişti cu Dani Coman pare să se termine, cel puţin pentru meciul de diseară. Giuleştenii au primit acceptul ultraşilor să-l folosească pe goal-keeper încă din primul minut, după ce iniţial fanii anunţaseră că goalkeeperul nu mai are ce căuta între titulari şi că îl vor înjura dacă va mai fi utilizat de Răzvan Lucescu. "Vrem ca echipa să cîştige, nu trebuie să punem pe planul 1 războiul nostru cu Coman. De aceea am promis că vom renunţa la protest pînă la finalul acestui sezon şi vom susţine echipa necondiţionat", spun suporterii.

Tocmai din această cauză, Lucescu jr. îl menajase pe Coman la ultimul meci desfăşurat pe Giuleşti, cu Ceahlăul, şi l-a preferat pe Vîtcă, iar astăzi va fi prima oară cînd Dani va juca titular acasă după incidentul de la Chiajna. Atunci, galeria l-a înjurat pe Coman pe toată durata partidei şi portarul a izbucnit cu cîteva minute înainte de final, cînd a aruncat cu un bidon cu apă spre ultraşi.

"Contestarea lui Coman a fost sinucigaşă. Partea aceea a galeriei, destul de redusă, parcă ne-a pus o bombă în vestiar. Am greşit că ne-am lăsat copleşiţi de presiunea pe care a pus-o grupul de suporteri care l-a contestat pe Coman" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Se tem de arbitraj pro-CFR

Constantin Zotta i-a acuzat voalat pe dinamovişti acum cîteva zile, cînd a declarat că "orice este posibil din punctul de vedere al arbitrajului, mai ales cînd jucăm împotriva lui Dinamo". Oficialii giuleşteni se tem şi de faptul că pot rămîne fără jumătate de echipă la deplasarea de la Cluj, împotriva lui CFR. Marcos Antonio, Dani Coman, Roman, Alexa, Surdu, Teixeira, Creţu şi Pavlovici se află la limita suspendării şi rapidiştii se tem să nu-i piardă.

Neagă conflictul
Răzvan Lucescu a negat că este în conflict cu Constantin Zotta şi spune că relaţia cu preşedintele giuleştean este una normală: "Nu este nimic adevărat. Relaţia cu Costel Zotta a fost una corectă pînă în acest moment. El a fost mereu lîngă echipă şi ceea ce a depins de el a rezolvat". Lucescu jr. susţine şi că a fost nemulţumit de ultimele evoluţii ale lui Alexandru Ioniţă şi că acesta este motivul pentru care l-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Vaslui din Cupa României.

Moldovan merge pe mîna Rapidului
Viorel Moldovan, fost component al lui Dinamo, dar şi al Rapidului, crede că alb-vişiniii sînt favoriţi în această seară: "Diferenţa o poate face unitatea grupului, acesta este factorul principal, cînd echipa joacă bine şi toţi jucătorii sînt la capacitate maximă este greu să evoluezi împotriva Rapidului, mai ales pe Giuleşti. Oricărui adversar îi este greu cînd Rapid joacă acasă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sorineldobre
sorineldobre  •  01 Aprilie 2012, 11:04

Inca o data :1) Razvane daca ajuns sa-ti faca galeria echipa esti dus baiatule .2)Dani, abtine-te ca esti baiat mare .3)Rapidul nu are alt portar de valoare in afara de Dani Coman, avem nevoie de o rezerva. Hai Rapidul !

tudyfcrb
tudyfcrb  •  01 Aprilie 2012, 10:25

dani coman a inceput sa fie injurat de la niste gesturi facute asta prin minutul 75-80 ;) asa ca nu mai vorbiti prost;)

djalovic21
djalovic21  •  01 Aprilie 2012, 08:53

rapidul bate in seara asta cu 2-0 si coman face un meci mare :X:X:X

Vezi toate comentariile (8)
Comentează