FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI

FOTO Ce înseamnă o fractură de gleznă! Două cazuri asemănătoare în Liga 1+ ce spun doctorii: „Se resimte și după 20-25 de ani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 22:14 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 22:42

Elvir Koljic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 35 al partidei cu Poli Iași. 

Primele informații legate de starea atacantului bosniac sunt îngrijorătoare: factură de gleznă și minimum 8 luni de pauză.  Dacă se confirmă verdictul, Koljic va fi diagnosticat cu una dintre cele mai complicate accidentări din fotbal.

La fel ca Dan Roman și Alex Chipciu

În Liga 1, doi jucători au mai avut asemenea accidentări și au avut de tras pentru a reveni la un nivel ridicat.  În decembrie 2013, Dan Roman se accidenta și revenea la Gaz Metan în august 2014, în timp ce Alex Chipciu își rupea glezna în mai 2018 și revenea pe teren după 5 luni.

O accidentare complicată

Medicul Ionuţ Codorean, de la Spitalul Militar, a fost cel care l-a operat în 2013 pe Chicpiu, introducându-i 5 șuruburi și o placă de titan, explica în 2014 pentru Gazeta Sporturilor de ce o accidentare la gleznă este extrem de complicată.

„O astfel de accidentare la gleznă produce sechele mai mari chiar decât una la genunchi.  E un prag psihologic de trecut. Sunt reţineri în a pune piciorul la orice contact sau la balon aşa cum o făcea înainte. Glezna e cea mai solicitată, ea intră întotdeauna în contact direct cu mingea sau cu adversarul”, spunea Codorean.

„Astfel de fracturi se vor resimţi şi după 20-25 de ani, atunci chiar va avea o sensibilitate mare la gleznă”, explica un ortoped pentru GSP.ro.

FOTO Imagini teribile cu accidentarea lui Koljic

+19 FOTO
  • FOTO: Captură DigiSport

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:   

Mihai Stoica, ironizat de Sorin Cârțu: „El are impresia că se pricepe la toate! Vorbește la telefon, face schimbări...”

Totul despre meciul Craiova - Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1511314902404296
Mircea Alex  •  03 Octombrie 2020, 01:24

GSP nu a fost simularev????????‍♂️ .... ca voi doar asta vedeti.. cam cat sa il suspende ????????‍♂️ ca voi le stiti pe toate ..

craiovenis
craiovenis  •  02 Octombrie 2020, 23:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca ii rupea ambele picioare lui Kolic ii dadea rosu din prima macelarului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close