FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aceiasi 10 + Zapata

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2007 00:00

Hagi nu va schimba decit portarul fata de formula de la Lubin

Hagi pregateste cu mare atentie meciul retur cu Zaglebie. Ieri dimineata a comandat un antrenament, primul dupa victoria cu Farul. si pentru mansa a doua cu polonezii, antrenorul se confrunta cu mari probleme de efectiv. Lista de indisponibili este foarte lunga, pe ea aflindu-se si jucatori care puteau fi titulari poimiine, exemple fiind Ghionea, Emeghara, Vali Badea si chiar Iacob. In aceste conditii, Hagi va miza pe aceiasi jucatori de cimp ca si in partida de la Lubin."

Singura modificare va fi facuta in poarta, acolo unde titular va fi Zapata si nu Cernea. In rest, aceeasi echipa. Golanski va juca fundas dreapta, Hagi fiind extrem de satisfacut de prestatiile sale atit cu Zaglebie, cit si cu Farul. Apoi, cuplul Goian-Rada e indestructibil, la fel si Petre Marin pe stinga. Nicolita a cistigat clar duelul cu Badoi, iar in centrul liniei de mijloc "Regele" va miza pe pe Radoi si Lovin, tocmai pentru a nu risca nimic si pentru a-l putea bloca pe cel mai periculos jucator din tabara adversa, capitanul Iwanski. Croitoru, Dica si Neaga, ultimul suspendat la Constanta, vor intregi echipa si forta ofensiva.

De azi, bilete la liber
Tichetele pentru meciul retur cu Zaglebie Lubin au fost puse in vinzare simbata, insa in primele doua zile acestea au putut fi achizitionate numai de abonatii clubului. De azi, de la ora 10:00, casele de bilete de la stadionul din Ghencea se vor deschide si pentru restul suporterilor, insa fiecare persoana va putea cumpara maximum 4 tichete. Pretul biletelor este: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 20 lei la tribuna I si 30 lei la tribuna 0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează