FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acționarii lui Dinamo au anunțat cine vine în locul lui Dusan Uhrin: „Adrian Mihalcea, noul antrenor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 10:19

Dinamo a rămas fără antrenor după înfrângerea cu Poli Iași (0-1), iar Adi Mihalcea (43 de ani) este favorit să vină în locul lui Dusan Uhrin (52 de ani).

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Adi Mihalcea este dorit cu insistență de finanțatorul Ionuț Negoiță, iar fostul atacant este aproape de a o prelua pe Dinamo. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care cu cumpărat acțiuni la echipă prin programul „Doar Dinamo București”, au făcut un anunț surprinzător pe pagina de Facebook. 

„Adrian Mihalcea, numele noului antrenor”, se arată în mesajul Peluzei Cătălin Hîldan. Rămâne de văzut dacă mesajul reprezinta dorința fanilor sau dacă membrii PCH, în calitate de acționari, au informații de la negocierile Negoiță - Mihalcea. 

Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni. În plus, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a jucat în două rânduri la Dinamo: între 1996 și 2002 și în sezonul 2004-2005. A câștigat trei Cupe și un campionat.

+2 FOTO

Citește și: 

EXCLUSIV Asta a pus capac! Ce au făcut jucătorii lui Dinamo înainte de înfrângerea cu Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 Martie 2020, 14:58

mihalcea sa antreneze prin liga a doua , sa aiba rezultate p acolo , promovare , finala ori macar semifinala d cupa romaniei apoi sa se gandeasca acest labus la DINAMO !!!!!!! MULTESCU , REDNIC sau CHIRILA !!!!!!!!!!!

duta_dd
duta_dd  •  08 Martie 2020, 15:35

ce glumă MACABRĂ... asta pentru ca, râma de țuicar sa-și prelungească agonia, pentru că cealaltă râmă, bălănelmiaunescu, e bine înfiptă cu nasul și nu se teme ...

maccsero
maccsero  •  08 Martie 2020, 15:19

Acum realizez ce suflet mare e Prunea. Omul ăsta are un scop înalt și e un patriot adevărat. Și-a luat misiunea de a scăpa România de rușinea Динамо. Cu Mihalcea antrenor, succesul e garantat: retrogradarea și desființarea!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează