FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acţiune superbă a suporterilor rapidişti în memoria lui Nicolae Manea » La 19:23 au aprins lumînări pentru Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 23:34

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului, Nicolae Manea, 60 de ani, a decedat în această dimineaţă la Bucureşti. În urmă cu aproximativ două luni a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Vestea a întristat întrega lume din fotbalul românesc, iar rapidiştii au pus la punct o iniţiativă superbă.

Luni seara, de la ora 19:23 (1923 - anul în care a fost fondat clubul Rapid), rapidiştii s-au strîns la stadionul "Giuleşti", iar fiecare suporter prezent la stadion a ţinut în mînă o lumînare, onorînd memoria fostului mare atacant.

Iniţiativa i-a aparţinut fostului preşedinte al Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR), Dan Teodorescu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
hap.ciu
hap.ciu  •  15 Decembrie 2014, 21:31

Felicitari pentru initiativa!D-zeu sa-l odihneasca in pace!

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Decembrie 2014, 21:00

Mult respect inegalabililor suporteri ai Rapidului. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Nae Manea.

xhthu
xhthu  •  15 Decembrie 2014, 20:45
Postat de aafilip. pe 15 Decembrie 2014, 16:42

xhthu : Tine-ti mucii pentru ciorba ta !....Pentru noi rapidistii , Manea a fost unul dintre cei care merita sa fie omagiat .. in felul nostru .. in casa noastra .... de toti " ai nostrii " ..!!

pai sa-l omagiati ,am zis eu ca nu va dau voie? am zis doar ca n-a fost un mare atacant cum l-a numit gsp si iti convine sau nu eu ma rezum la un simplu RIP si n-o sa apeles la epitete de plastic si cliseele alea penale reciclate de fiecare data cand moare cineva si sar toti sa-si etaleze talentul de bocitoare. pana una alta each man faces death by himself . si e frumos cu lumanarile ,dar n-ar strica ca ai vostriii sa le dea urmasilor lui si banii aia ,nu sa se rezume doar la ce zice popa ca e bine sa faci cand moare cineva

Vezi toate comentariile (71)
Comentează