FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acţiuni gratuite şi "gaură" de milioane » Ce datorii ar pasa Copos către noul patron al Rapidului

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 17:42

Ion Taban, preşedintele CA Rapid, a explicat în ce situaţie ar putea să preia un investitor acţiunile de la George Copos, care a anunţat azi că va ceda gratuit clubul.

Potrivit lui Taban, cel care va lua gratuit acţiunile de la Copos va trebui să preia şi un pasiv de 15 milioane de lei (aproape 3.5000.000 de euro).

"Copos va cesiona acţiunile cu titlu gratuit. Ar trebui formată o asociaţie, ceva, o persoană juridică. Se va găsi o soluţie, important e să se vrea. Este normal şi se poate face, dar trebuie o fărmă organizată. În această situaţie Copos nu va primi nici un ban pe acţiuni. Liga suporterilor rapidişti sau cine va lua acţiunile, le va lua gratis.

Ca la orice societate preiei şi pasivul societăţii. Avem un tabel al creditorilor în planul de reorganizare. Pasivul ar fi de circa 15 milioane de lei, după ce va fi aprobat planul de către judecător.

Pentru cineva care ar vrea să investească, un pasiv de 15 milioane de lei nu e o sumă fabuloasă", a declarat Taban la sportro.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (114)
kutxukutxu
kutxukutxu  •  20 Mai 2013, 15:46

un investitor poate veni si la div b sa faca un lot si sa promoveze, mult mai ieftin decat daca-i cumpara de pe loc 7-8 din div a

pedrogar
pedrogar  •  20 Mai 2013, 10:03

Eu propun sa ii faca colegi de camera la Jilava pe giorgica si gigica, ce parere aveti, zic bine?

wwerko80
wwerko80  •  20 Mai 2013, 08:54
Postat de thumbzilla.. pe 19 Mai 2013, 19:23

crezi ca avea cineva vreun dubiu ca nu ai fi rapidist ::))) dar esti moreno....nu poti fi altceva decat rapidist.

dayro?

Vezi toate comentariile (114)
Comentează