FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

ACUM se negociază plecarea tuturor jucătorilor de la Unirea! Vezi în ce condiţii!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

De la ora 10:00, patronul formaţiei Unirea Urziceni poartă discuţii individuale cu fiecare fotbalist al echipei. Se pare că tuturor jucătorilor li se va propune rezilierea contractului, pe cale amiabilă.

 

Bucşaru vrea ca jucătorii să accepte să nu mai primească nici un ban din datoriile pe care îi are către ei, urmînd ca Unirea să îi lase liberi de contract, fără a avea pretenţia să primească vreo sumă cînd se vor transfera la altă formaţie.

La sfîrşitul săptămînii trecute, Gigi Becali şi Dumitru Bucşaru s-au înţeles pentru ştergerea datoriei de 4 milioane de euro, rămasă din suma iniţială de 12 milioane. Steaua va lua 6 jucători de la Unirea: Galamaz, I. Apostol, Bilaşco, Ricardo, Onofraş, Laurenţiu Marinescu. E posibil să ajungă în Ghencea şi un al 7-lea jucător: unul dintre Brandan şi Rusescu.

În afara înţelegerii financiare, Gigi Becali i-a propus lui Bucşaru să-i cedeze şi 5-6 jucători de la echipa a doua a roş-albaştrilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
libertate.financiara
libertate.financiara  •  01 Septembrie 2010, 14:57

Banii iti intra in cont mereu si mereu. Tu trebuie doar sa aplici un sistem de afacere care s-a dovedit ca functioneaza excelent si aduce deja castiguri frumoase pentru multi oameni. Vrei sa stii mai multe ? Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

rtyzz
rtyzz  •  31 August 2010, 19:09

Alex, fiul lui Victor Piţurcă: scandal, înjurături şi pagube de mii de euro la ruletă zicala "aschia nu sare departe de trunchi" e foarte adevarata mai trebuie sa invete barbut

rtyzz
rtyzz  •  31 August 2010, 19:06

era mai frumos si mai liniste pe site-uri cand prazarii erau in B

Vezi toate comentariile (49)
Comentează