FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Acuzaţii dure către CFR: "Titlul e al lor, mai bine se întrerupe campionatul"

Modou Sougou
Modou Sougou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 20:13

Acuzaţiile curg din toate părţile la adresa CFR-ului după meciul cîştigat cu 2-0 în faţa rivalilor de la Vaslui. Mai nou, şi patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, îi acuză pe clujeni că au umblat la arbitri ca să-şi asigure titlul în acest sezon.

Finanţatorul de pe Bega le propune chiar şefilor să anuleze întrecerea internă pentru că celelalte echipe cheltuie bani degeaba în lupta pentru titlul suprem în Liga 1.

"Absolut nimeni n-are nici o şansă împotriva CFR-ului, care este deja campioană. Mai bine cei de la Ligă iau decizia să întrerupă campionatul şi să se joace numai partide amicale pînă la final. Cei de la CFR nu pot fi opriţi", a spus Marian Iancu la televiziunea sportro.

Cătălin Tolontan a scris pe blog despre "un campionat compromis"!

Reacţia lui Iancu vine după ce patronul clujenilor, Arpad Paszkany, l-a acuzat că ar fi încercat să ascundă neregulile pe care le-a făcut la Timişoara în spatele declaraţiile defăimătoare la adresa rivalilor din campionat.

"Se ştie că anumite persoane încearcă prin prezenţa lor pe anumite posturi de televiziune să distragă atenţia de la anumite fapte ale lor. Anul tercut era domnul Iancu, acum e Porumboiu", spunea Paszkany

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  22 Septembrie 2011, 06:26

Cita vreme jurnalistii stau pe scari la Palat sau la sediul lui Jovani si tin mina intinsa pt. a fi impulsionati sa scrie sausa relateze "corect", mahalaua nu va inceta. "Auziti Domnu' Porumboiu ce zicea Borcea despre d-voastra!". Cu asta se ocupa "jurnalistii" sportivi: birfa, zvonuri, etc. Nivelul a scazut pina cind au ajuns si ciobanii si bisnitarii "de salon" cum se zice. Daca cerintele mass-media n-ar fi fost asa scazute, n-ar fi aparut in veci un Jovani la TV.

re.mus
re.mus  •  22 Septembrie 2011, 00:01

"Absolut nimeni n-are nici o şansă împotriva CFR-ului, care este deja campioană... Cei de la CFR nu pot fi opriţi", a spus Marian Iancu la televiziunea sportro." Si ce, n-are dreptate?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Septembrie 2011, 22:49
Postat de alpin pe 21 Septembrie 2011, 20:13

Chiar ma miram ca Iancu nu a aparut pe la Becali TV! Are dreptate magraonul!! Chiar se poate intrerupe campionatul si sa se acorde CFR-ului titlul! E prea mare diferenta de valoare dintre ei si resturile Ligi mitico-maneliste!!! Iancu chiar merita decorat pentru modul in care a condus o echipa buna direct... in Liga a doua!!! Asta da, personaj credibil!!!

da labine...eu zic sa li se dea de acum medaliile.....si asa toti ceilalti...se bat pentru locul 2. Daca nu reusesc prin valoare....lasa ca ii ajuta stapanul lor de la Cotroceni (ca si pana acum).

Vezi toate comentariile (26)
Comentează