FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSM POLI IAȘI 2-1

Acuzații fără precedent în Liga 1: "Sigur există o legătură între arbitru și Dică" EXCLUSIV Reacția antrenorul lui FCSB: "Sunt revoltat! E o mare o nedreptate”

Iulian Călin Foto: Raed Krishan
Iulian Călin Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 11:16

CFR Cluj a câștigat cu greu meciul cu CSM Poli Iași, 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+3 de Omrani.

După meci, Bogdan Mara, 40 de ani, directorul sportiv al CFR-ului, a făcut scandal și l-a acuzat pe arbitrul Iulian Călin că l-a eliminat intenționat pe Dan Petrescu, cel care nu va sta pe bancă la meciul cu FCSB din etapa viitoare.

"Există cu siguranță o legatură între acest arbitru și Nicolae Dică. E din Pitești și știți cine a antrenat la Pitești (n.r. Nicolae Dică a antrenat SCM Pitești între ianuarie 2016 și iulie 2017).

Eliminarea a fost cu tentă. Arbitrul știa că urmează meciul cu Steaua. Nu am crezut că ne pot face asta chiar la noi acasă. Mi se pare rea intenție.

Nu avem nicio speranță ca Dică să fie și el eliminat. Nici nu ne gândim la așa ceva", a spus Bogdan Mara la Pro X.

EXCLUSIV » reacția lui dică

Și jurnalistul Decebal Rădulescu a vorbit la TV Digi Sport despre această ipoteză, iar Nicolae Dică, 37 de ani, a reacționat, sunându-l pe ziarist. Iată dialogul dintre cei doi:

- Decebal, eu cred că mă cunoști destul de bine. Nu sunt omul care să facă lucruri de genul ăsta!

- Ce fel de lucruri?
- Păi, ai speculat faptul că arbitrul Călin e piteștean și s-a antrenat cu SCM Pitești. Echipă la care eu am fost antrenor.

- Am avut unele informații ca asa a fost. A fost văzut antrenându-se acolo, odată cu echipa. De mai multe ori.
- Adică eu l-aș fi antrenat pe Călin? Doamne ferește!

- Nu, n-am spus asta. Călin probabil că-și făcea pregătirea pe pistă și voi pe gazon, ca să-ți explic altfel.
- Și eu ce vină am în treaba asta? Stadionul din Pitești e un spațiu public. Nu puteam să-l opresc eu pe Călin sau pe oricine altcineva să vină acolo. Poate a fost, dar de aici până la a se face speculația asta, că eu sunt prieten cu el, e cale lungă.

- Nicolae, de-a lungul vremii s-au făcut speculații pe astfel de teme. Eu cred că e bine să se evite situații de genul ăsta. Dacă arbitrul de aseară avea o evoluție corectă, ele nu mai apăreau.
- Mă crede cineva dacă spun că eu am aflat arbitrul la începutul meciului dintre CFR și Poli? Dar ce rost are să mă disculp? Aaaaa, dacă omul ăsta se antrena în baza noastră de pregătire, atunci puteau exista discuții. Îți repet, e o mare exagerare și o nedreptate ceea ce se spune. Acolo e spațiu public. Sunt revoltat! Puteți spune de mine că sunt un antrenor slab, nepregătit, indolent, cum vreți voi, dar să ma băgați în astfel de povești nu e corect.

CFR a avut penalty

În finalul primei reprize a meciului CFR - Iași, "centralul" Iulian Călin, 31 de ani, le-a refuzat gazdelor un penalty. Păun a primit o pasă perfectă de la Deac, a dat mingea pe lângă portarul Iaşiului, iar acesta, realizând că a fost depăşit, l-a agăţat cu mâna pe atacant! Arbitrul a lăsat jocul să continue. "E penalty, portarul are un singur scop, să-l oprească pe Păun cu mâna! Nu s-ar fi impus şi cartonaş roşu fiindcă Păun nu mai avea mingea sub control" a fost opinia lui Dan Lăzărescu, fost asistent FIFA, în studio la TV Telekom Sport. 

CFR - FCSB se joacă duminică, 18 martie, de la ora 20:45. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
cneius
cneius  •  10 Martie 2018, 19:21

Dica este un tip onest, la fel ca si Gilca...vin unii sa arunce cu noroi in el ?! Penibil !!!

romulus65
romulus65  •  10 Martie 2018, 18:16
Postat de titel_meseriasu pe 10 Martie 2018, 16:23

Întâmplarea face ca Justin Ştefan, secretarul general al forului condus de Gino Iorgulescu, să fie un fost angajat al clubului FCSB. Între 2013 şi 2015, oficialul LPF a ocupat funcţia de administrator al clubului roş-albastru, înlocuidu-l pe Teia Sponte. Mai mult, Justin Ştefan este finul lui Valeriu Argăseală, nimeni altul decât preşedintele celor de la FCSB..........

Comisia de arbitrii este la FRF nu la LPF.

883135188391540
Popa Corneliu  •  10 Martie 2018, 17:41
Postat de titel_meseriasu pe 10 Martie 2018, 16:23

Întâmplarea face ca Justin Ştefan, secretarul general al forului condus de Gino Iorgulescu, să fie un fost angajat al clubului FCSB. Între 2013 şi 2015, oficialul LPF a ocupat funcţia de administrator al clubului roş-albastru, înlocuidu-l pe Teia Sponte. Mai mult, Justin Ştefan este finul lui Valeriu Argăseală, nimeni altul decât preşedintele celor de la FCSB..........

Si?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează