FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA TG MUREȘ 2-1

Acuze dure ale lui Mureșan: "A văzut o țară întreagă! Dinamo nu a fost fair-play"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2015 22:52

Gabi Mureșan, mijlocașul lui ASA, i-a acuzat pe cei de la Dinamo că nu au fost fair-play și nu au dat mingea afară la golul de 2-1 al "cîinilor".

"Meritam mai mult în această seară, dar din păcate nu s-a putut. A văzut o țară întreagă ce s-a întîmplat. Dinamo trebuia să dea mingea afară, dar nu a făcut-o și am luat gol. Am pierdut nemeritat, după ce am primit un gol cînd mingea trebuia dată afară. Dinamoviștii nu au fost fair-play.

După meci, cineva din staff-ul lui Dinamo ne înjura, pe jucători și pe antrenori. Nu mă așteptam la asta, dar se pare că nu sîntem fair-play", a spus Mureșan la DigiSport.

Citește: Scandal la finalul meciului Dinamo - ASA, 2-1 » Mureșenii au vrut să intre în vestiarul "cîinilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
zidane92
zidane92  •  18 Octombrie 2015, 11:59
Postat de bobbytza42 pe 18 Octombrie 2015, 11:24

mda...din cate se vede pe aici numai "***" comenteaza..daca cineva are o alta parere despre Dinamo,gata...sa taca...sunteti penibili...cat despre postarea ta,Ioana mama,daca tot ai adus vorba de campionatul Angliei si de bizoni...la cate "dueluri" a dat Balaj fault pentru Dinamo?cate simulari au facut dinamovistii?iarasi se revine la vechiul obicei...Dinamo nu poate sa bata echipe mai tari decat cu arbitrii...daca un jucator de la dinamo cadea in careu cum a fost cazul lui Manolov in prima repriza 100% dadea penalty...in careu la faza primului gol se vede clar impingerea...cu doua maini...numai Balaj nu a vazut...asa ca ciocul mic si joc de glezne....bucurati-va cat mai puteti....la sfarsitul campionatului o sa terminati sub ASA in clasament...echipa de ratati...

tu informeaza-te de liga 2 ca acolo ajungeti!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  18 Octombrie 2015, 11:47

EI VORBESC DE FAIR-PLAY , OASE-RUPEM-POMETI, voiculet A JUCAT ÎMPOTRIVA LUI DINAMO ÎN CAMPIONAT, CÂND A ȘI MARCAT, MĂ UIT ASEARĂ LA MECI ȘI ÎL VĂD, CULMEA TOT PE voiculet, DE DATA ASTA ÎN TRICOUL LUI asa tg. mureș !?!?! DECI DESPRE CE VORBIM AICI, CA NU ÎNȚELEG ? VA PLIMBAȚI JUCĂTORII ÎN ACEEAȘI LUNA PE RUTA cfr - asa POATE-POATE ÎI BATEȚI ȘI VOI PE DINAMO...BA MĂ LĂSAȚI CU DE ASTEA . CE BINE CA I-A SCOS DINAMO PE cfr DIN CUPA LIGII ȘI ACUM I-A RĂPUS ȘI PE asa, FACEȚI MAI BINE O ECHIPA cfr tg. mureș CA VĂD CA VA SCHIMBAȚI TRICOURILE ÎN 2 SĂPTĂMÂNI, AUZI LA EI FAIR-PLAY !!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  18 Octombrie 2015, 11:37

IA LA EI, CE SE ATACA , AU ȘI EI O SUPERCUPA ÎN PALMARES ȘI VEZI DOAMNE DINAMO N-A FOST FAIR-PLAY ! :))) BAA, PAI N'DOYE AVEA MINGEA LA EL CÂND TOT JUCĂTORUL LOR ERA PE JOS, ÎN LOC S-O DEA AFARĂ EL A CONTINUAT FAZA, ALB-ROȘII AU RECUPERAT ȘI CONTRAATAC...GOL ...HAI PA asa tg. mureș ZICEȚI SARUT'MANA DACĂ O SA PRINDEȚI LOCUL 6, DINAMO SI-A REVENIT, NU MAI E HAOSUL DiN ANII TRECUTI , FORZA DINAMO !!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează