FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA

Acuze dure lansate de timişoreni către Mediaş: "A fost un circ, o parodie de meci" » Răspunsul lui Zotta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 21 mai 2014 23:11

Preşedintele lui ACS Poli Timişoara, Ioan Timofte, lansează acuze dure la adresa celor de la Gaz Metan şi FC Braşov. Rezultatul de egalitate dintre cele două a retrogradat echipa lui Dan Alexa.

Oficialul bănăţenilor e convins că meciul de la Mediaş nu s-a jucat corect.

"Din păcate retrogradăm. Însă nu în seara asta am pierdut retrogradarea. În acelaşi timp, nu că ar fi vreo surpriză, dar la Mediaş a fost parodie, un circ.

M-am uitat mai mult la meciul de la Mediaş. M-au păcălit pînă în minutul 60. După minutul 60 a fost o parodie de meci", a spus Ioan Timofte la DigiSport.

"E părerea lui Tim, e subiectiv, e într-un moment greu, delicat. Dacă ar fi fost aici ar fi avut altă părere. Şi eu am văzut meciul de la Mediaş cu Timişoara.

Gazul a ratat două penalty-uri şi ACS a luat toate cele 3 puncte. Dar nu am comentat, ştiam că s-a jucat corect", a spus Constantin Zotta la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
gemminy55
gemminy55  •  24 Mai 2014, 08:41

dupa cum era situatia cu evitarea retrogradarii era clar ca nimeni nu sa pus inaintea celeilalte sa o ingroape!dar,nu asta mai conteaza,eu as fi facut altceva dupa meciurile alea!!as fi facut un turneu de ramainere mai departe in liga cu echipele astea,un sistem turneu,cum e la liga 2 ,cine face puncte mai multe ramane,asa se risipeau dubiile de 'arnajamente'care de fapt au fost,nu cu bani ci asa de 'omenie',parerea mea!in rest sa auzim de bine si sa vedem ce comune vor mai juca prin liga 1 ?!

auge
auge  •  23 Mai 2014, 18:37

ACS Recas nu va fi in veci nici macar la nivelul juniorilor POLITEHNICII TIMISOARA. Nu ajunge sa tragi vinul in butoaie ca sa obtii performanta. Una singura este POLI !

doriemacris
doriemacris  •  22 Mai 2014, 21:42

pacat de poli dar "chirurgu" a fost doar pe teren macelar pe banca sta cam prost cu mansarda, nu ii prea mobilat, stofa de antrenor ioc, numa vorba ii de el

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close