FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Acuze incredibile în „telenovela Malele”! Oficialii lui FC Argeș au izbucnit: „Doi patroni din Liga 1 au fost contactați de impresarul lui”

Cephas Malele / Sursă foto: Facebook FC Argeș
Cephas Malele / Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 18:07 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 18:41

Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeș, a intervenit telefonic la GSP Live și a oferit detalii despre situația curentă a lui Cephas Malele, golgeterul piteștenilor. 

Cu 11 goluri înscrie în actuala ediție de campionat, Cephas Malele a atras atenția granzilor din Liga 1. Deși conducerea lui FC Argeș a dat asigurări că elvețianul va continua în Trivale, se pare că noii impresari ai fotbalistului încearcă prin toate metodele să-l direcționeze pe Malele către altă echipă. 

În direct la GSP Live, Viorel Tudose a vorbit despre telenovela din jurul lui Cephas Malele, atacant căruia FC Argeș încearcă de zile-n șir să-i prelungească înțelegerea. 

Viorel Tudose: „Începe să mă amuze telenovela Malele”

„Pe mine începe să mă amuze telenovela Malele. Dacă nu suntem atenți la pronunție, din Malele dăm în manele. Cu tot respectul pentru acest gen de muzică, dar continuă o bâlbâială și o lălăială totală la adresa acestui jucător. Foștii impresari ai lui Malele au un acord de principiu pentru jucătorul Malele, dar între timp s-au schimbat trei rânduri de impresari. 

Am avut o întâlnire, iar pretențiile actualilor impresari ai lui Malele sunt exagerate. Noi am făcut cea mai bună ofertă posibilă. În acest moment, niciun alt jucător nu are o astfel de ofertă în Liga 1, așa cum a făcut-o FC Argeș pentru Malele. Trăim într-o lume în care cuvântul dat nu mai contează”, a spus Viorel Tudose, la emisiunea GSP Live.

Viorel Tudose, sponsor FC Argeș: „Conducători din Liga 1 au fost contactați pentru a-l lua pe Malele”

„Azi (n.r - vineri) m-au sunat doi patroni din România și mi-au spus că au fost contactați de impresari pentru a-l lua pe Malele. La această oră, Malele este jucătorul lui FC Argeș și până luni sunt convins că oferta noastră va fi în picioare. Facem tot ce este omenește ca Malele să rămână la Pitești. Dar avem demnitate și onoare și nu ne lăsăm șantajați de niște oameni care n-au făcut mai nimic. 

Noi îl așteptăm pe Malele să semneze, dar acești impresari fac presiuni pe unele cluburi pentru a-l lua pe Malele. În acest moment, FC Argeș este singurul club care îl dorește pe Malele”, a adăugat Tudose.

Din informațiile GSP.ro, reprezentantul actual al lui Cephas Malele este Bogdan Apostu, unul dintre cei mai în vogă agenți din Liga 1.

400.000 de euroeste cota de piață a lui Malele, pe Transfermarkt.com

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Argeș - Academica Clinceni

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul

EXCLUSIV Se naște o nouă forță în Liga 1?! Academie pe modelul Hagi și un stadion ultramodern: „Vrem să jucăm în cupele europene!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  21 Martie 2021, 11:09

nu va semna pentru Arges... lasati-l sa plece si cautati alta varianta de atacant. Pierdeti timpul degeaba. Daca va juca cum a jucat ieri nu este nicio paguba.

observator_federal
observator_federal  •  20 Martie 2021, 19:26

O publicație sportivă scrisese acum ceva timp despre Argeș și Malele că "L-au convins să le dea "ignore" celor de la FCSB, Craiova şi CFR!". GSP a dat alt titlu, mai direcționat și mai aspru (veritabilă lecție morală): "EXCLUSIV Craiova să mai aștepte! Unul dintre cei mai buni atacanți ai Ligii 1 le-a întors spatele oltenilor!". Sesizați diferența?

publicer
publicer  •  20 Martie 2021, 19:16

Pun pariu ca unul din cluburi e Uta... agentul in voga a dus o armata de jucatori pt marele mister de la Uta si o sa ajunga la baraj foarte probabil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează