FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adam Nemec aruncă bomba serii! Face cu ochiul spre FCSB: "Sunt un jucător pe final de carieră"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 23:07

În ultima lună s-a discutat mult despre posibilul transfer al lui Adam Nemec la FCSB. Fotbalistul a vorbit în premieră despre această posibilitate, după victoria cu Sepsi, 3-0.

Slovacul a recunoscut că va alege ceea ce este mai bine pentru el din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că este pe final de carieră. 

"Terenul contra lui Sepsi n-a fost ușor. Avem nevoie de o concentrare mare. E important că am luat toate cele 3 puncte. Fiecare victorie ne dă încredere, vom da totul în meciurile rămase ca să terminăm pe loc de play-off.

Nu depinde numai de mine plecarea la Steaua. Depinde și de club. Nu am ce să spun mai mult, pentru că nu știu.

Nu știu dacă vreau să mai rămân. Curând îmi voi termina cariera și probabil că trebuie să aleg tot ce mai bun pentru mine", a zis Adam Nemec la TV Digi Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
tihi
tihi  •  05 Decembrie 2017, 10:33

Un om inteligent si civilizat,chiar pleaca de la o echipa ***,fiind si el strain !!!Bravo Adam !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  05 Decembrie 2017, 10:14

Fcsb e cimitirul elefantilor!:)))

mariuss72
mariuss72  •  05 Decembrie 2017, 10:11
Postat de dinamo_fan pe 05 Decembrie 2017, 09:47

Palic - exemplu clasi de mercenar fara creier. a stat toata cariera la o cota de piata de sub 500k euro, a venit la Dinamo care i-a marit de 3-4 ori cota dar nu a vrut sa ramana, ultimul an numai chef de fotbal nu a avut. si unde a ajuns ? ..nici macar rezerva in Belgia, cu 170 de minute jucate tot sezonul din care 90 intr-un meci de cupa cu o echipa de amatori. si ca salariu poate ia ceva in plus insa viata in Belgia e de cateva ori mai scumpa. Ajunge rapid inapoi la cota lui obisnuita de piata de sub 500k euro si la vreo echipa de semiamatori sau prin Thailanda pe unde ea acum cativa ani.

Am observat ca te cam pripesti cu afirmatii de genul asta...mercenar...de ce e mercenar, ca-si urmareste interesul? Cine il poate judeca pentru asta, are vreo obligatie fata de cineva? Tu esti mercenar daca te duci sa muncesti la un job mai bun? Ca a facut o alegere mai putin inspirata, asta e alta treaba, dar nimeni nu poate sti inainte cum vor sta lucrurile. Apoi, nici la Dinamo nu poti spune ca e lapte si miere.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează