FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Alți 3 jucători ar putea pleca de la Dinamo! Pe cine se teme antrenorul că nu mai găsește la reunire

Diego Fabbrini // FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
Diego Fabbrini // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 16:10 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 16:57

Dinamo a fost părăsită de o parte dintre jucătorii străini aduși în această vară, din cauza datoriilor financiare, iar clubul ar putea rămâne și fără alți jucători de bază.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Jerry Gane, cel care a antrenat echipa în ultimele partide, spune că se teme ca trei dintre cei mai importanți jucători ar putea să nu mai continue și din 2021.

Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini... La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări. «Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar.

Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”, a declarat Jerry Gane pentru GSP.ro.

VIDEO Radu Birlică: „Totul trebuie să se întâmple repede! Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Vine Apocalipsa la Dinamo? Verdict sumbru al fostului antrenor, în a doua zi de Crăciun: „O mare minciună! Nu văd viitorul”

Un fost căpitan al lui Dinamo a găsit o altă problemă la club: „Spiritul s-a pierdut! Sper să nu ajungem ca Rapid”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  27 Decembrie 2020, 12:59
Postat de andrei.f pe 27 Decembrie 2020, 07:46

Alta e problema la ddb, nu retrogradarea, falimentul vine cu pași mici da, siguri. Nu plângem cu lacrimi de crocodil, fară blatiști, aerul ligii va fi mai respirabil !

Blatisti sau nu,sunt singurii din liga i care nu *** in meciurile directe cu voi si *** de cate ori au avut ocazii si nu au fost putine ! Voi ,cu radu mamii radule ! Rusine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  27 Decembrie 2020, 07:46

Alta e problema la ddb, nu retrogradarea, falimentul vine cu pași mici da, siguri. Nu plângem cu lacrimi de crocodil, fară blatiști, aerul ligii va fi mai respirabil !

samertx
samertx  •  27 Decembrie 2020, 02:45
Postat de briceag pe 27 Decembrie 2020, 02:11

Camara merge la Craiova.

Pe șoseaua aia rapidă făcută de Olguța! :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează