FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost căpitan al lui Dinamo a găsit o altă problemă la club: „Spiritul s-a pierdut! Sper să nu ajungem ca Rapid”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 16:21 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 16:58

Marius Niculae, fost căpitan la Dinamo, a comentat situația de la formația alb-roșie și problemele cauzate de Pablo Cortacero, care încă nu a achitat datoriile clubului și nici salariile jucătorilor.

Fostul campion cu Dinamo speră ca echipa sa nu falimenteze și să ajungă în Liga a 4-a și crede că una dintre probleme este lipsa jucătorilor care să țină din copilărie cu Dinamo.

„De câțiva ani e din ce în ce mai greu, iar asta nu e un lucru îmbucurător pentru ce va urma. Pentru că Dinamo. de la înfiinţare, a fost formată pentru a câștiga. A format jucători pentru a câştiga trofee, titluri. Din nefericire, spiritul s-a pierdut, iar jucătorii sută la sută dinamoviştii nu prea mai sunt în echipa actuală a lui Dinamo.

Cam toată lumea s-a resemnat pentru că toată lumea e sătulă de minciunile domnilor care sunt acum din postura de patroni ai echipei. Să vedem ce va fi de la anul. Să sperăm că lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul să nu ajungem în situaţia Rapidului”, a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.

Radu Birlică: „99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Aici s-a ajuns la Dinamo! Deian Sorescu a cedat, în direct la TV, și amenință cu plecarea: „Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță și de alerta de la homebanking”

EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marian1923
marian1923  •  27 Decembrie 2020, 05:17

"Pentru că Dinamo. de la înfiinţare, a fost formată pentru a câștiga" este corecta afirmatia numai ca este incompleta! "... pentru a câștiga PRIN ORICE MIJLOACE!

marian1923
marian1923  •  27 Decembrie 2020, 05:07

"Pentru că Dinamo. de la înfiinţare, a fost formată pentru a câștiga" este corecta afirmatia numai ca este incompleta! "... pentru a câștiga PRIN ORICE MIJLOACE!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează