FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aici s-a ajuns la Dinamo! Deian Sorescu a cedat, în direct la TV, și amenință cu plecarea: „Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță și de alerta de la homebanking”

Ionuț Negoiță e regretat de Deian Sorescu +15   FOTO
Ionuț Negoiță e regretat de Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 19:40 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 20:39

Deian Sorescu (23 de ani), unul dintre cei mai valoroși fotbaliști de la Dinamo, a ajuns la capătul răbdării, sătul de promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero.

Într-o intervenție televizată, Deian Sorescu a oferit detalii despre modul în care el și colegii săi au fost duși cu vorba de spaniolii din conducere. Mai mult, mijlocașul recunoaște cu sinceritate că îl regretă pe fostul patron Ionuț Negoiță.

„Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță. Nu pot să fiu supărat pe dânsul. Mie nu mi-a făcut niciun rău. Dacă hotărârea dânsului a fost să plece, n-avem ce să facem. Cine se gândea că se ajunge aici?”, a spus Sorescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Sorescu: „Mi-e dor să mă trezesc cu alerta de la homebanking”

„Spaniolii veneau să ne spună că se rezolvă problemele cu banii, apoi găseau scuze, că sunt probleme la bancă, mai spuneau că sunt probleme de sănătate. Și noi am fost mințiți, dar și suporterii. Decât să ne promită diverse lucruri, ar fi mai frumos să ne trezim dimineața cu mesaj că ne-au intrat banii. N-am mai auzit de mult timp alerta de la homebanking, mi-e dor”, a mai spus Sorescu. 

Deian Sorescu ia în calcul să plece de la Dinamo

Mă voi gândi serios iarna aceasta dacă să plec sau să rămân. Mi-ar plăcea să rămân aici, dar nu vreau să am probleme financiare sau să fiu afectat de alte probleme din jurul echipei. Mi-aș dori să merg la o echipă care se bate la campionat 
- Deian Sorescu

VIDEO Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști! Unii nu vor mai veni la reunire! Există riscul de a nu avea jucători pe data de 3 ianuarie”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Unul dintre liderii echipei îi bate obrazul lui Pablo Cortacero: „Nu suntem în Vestul Sălbatic! Vorbe am tot auzit”

Florin Prunea se ia de fanii lui Dinamo: „Nu cred că este o ruptură totală între suporteri și conducere! Unii stau la masă, alții dau comunicate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
catalynn
catalynn  •  25 Decembrie 2020, 15:25
Postat de rockyus pe 25 Decembrie 2020, 12:33

Adica tu il regreti pe Betivul chior !

Regretandu-l pe Ceaușescu, romanii l-au ales pe Iliescu. Apoi de bun ce a fost Constantinescu l-au reales pe același Iliescu. Pe Basescu l-au rejectat 9 milioane de romani, aproape dublu fata de cati l-au ales. Cu toate astea, atât de jos este acest Iohannis și prostii lui din PNL încât e firesc sa fie regretat Chioru! Practic din ‘89 încoace romanii au votat din prost in mai prost. Nu m-ar mira ca și Iohannis sa fie regretat! :-)))

rockyus
rockyus  •  25 Decembrie 2020, 12:33
Postat de Sandu Pintilie pe 25 Decembrie 2020, 09:57

Nu e de mirare ca deja il regreta pe Negoita. Daca au ajuns romanii ca, din cauza lui Iohannis sa-l regrete pe Basescu!?!?!

Adica tu il regreti pe Betivul chior !

140611874433994
Sandu Pintilie  •  25 Decembrie 2020, 09:57

Nu e de mirare ca deja il regreta pe Negoita. Daca au ajuns romanii ca, din cauza lui Iohannis sa-l regrete pe Basescu!?!?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează