FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Unul dintre liderii echipei îi bate obrazul lui Pablo Cortacero: „Nu suntem în Vestul Sălbatic! Vorbe am tot auzit”

„Câinii” s-au săturat de promisiunile neonorate ale lui Cortacero +15   FOTO
„Câinii” s-au săturat de promisiunile neonorate ale lui Cortacero

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 16:28 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 16:52

Paul Anton (29 de ani), unul dintre liderii lui Dinamo, a vorbit în ajunul Crăciunului despre situația financiară dezastruoasă din Ștefan cel Mare.

Anton, care e unul dintre preferații fanilor, îi reproșează patronului Pablo Cortacero că nu i-a anunțat pe jucători că își va face apariția în România pentru Adunarea Generală a Acționarilor, care a avut loc lunea trecută. Vestiarul „câinilor” ar fi dorit să aibă o discuție față în față cu investitorul iberic, întrevedere care nu a avut loc.

Paul Anton, despre situația de la Dinamo: „A venit Crăciunul, dar niciun ban nu a intrat în cont”

„Nimeni nu anticipa ce s-a întâmplat din vară până acum, dar asta e realitatea. Vedem ce se va întâmpla în perioada următoare. Nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Ni s-a spus data de reunire, dar nu știm ce se va întâmpla. A venit Crăciunul, dar niciun ban nu a intrat în cont. 

Noi nu credeam că domnul Cortacero se va prezenta la București (n.r. - la Adunarea Generală a Acționarilor). Dacă știam că va veni, încercam și noi să vorbim cu el. Am jucat duminică (n.r. - 1-1 în deplasare cu Academica Clinceni), apoi fiecare a plecat în vacanță. Contează faptele, vorbe am tot auzit. Noi am făcut tot ce a ținut de noi pe teren, dar nu suntem în Vestul Sălbatic să facem alte lucruri

Dacă lucrurile nu se îndreaptă, e clar că fiecare poate, legal, să meargă să-și obțină libertatea. Eu mă voi întoarce pe 3 ianuarie la pregătire și vom vedea atunci ce voi face”, a declarat Paul Anton, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri 

Jucătorii lui Dinamo au plecat în mini-vacanța de Sărbători tot neplătiți. Cu excepția primelor venite de la suporteri, fotbaliștii „câinilor” n-au văzut nici măcar un cent din sumele promise de Cortacero. Mobilizați de suporteri, jucătorii dinamoviști au scos maximum din ce puteau scoate în ultimele partide, în condițiile în care au jucat pe „burta goală” tot turul. Totuși, acest lucru nu se va mai întâmpla și în 2021. 

Sursele GSP.ro au aflat de greva de amploare pe care jucătorii lui Dinamo au pus-o la cale pentru luna ianuarie. Aceștia au plecat în vacanțe, la familii și copii, cu promisiunea că salariile le vor fi achitate în prima parte a lui ianuarie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla nici de data aceasta, „greii” vestiarului au luat o decizie fermă: se vor prezenta la reunirea de pe 3 ianuarie, dar vor refuza categoric să se antreneze dacă nu vor fi plătiți. 

3 goluriîn 9 meciuri a reușit Paul Anton pentru Dinamo în actualul campionat

VIDEO Radu Birlică: „Așa se poate salva Dinamo. 99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. LPF l-a girat pe Cortacero! Cum a ajuns spaniolul s-o preia pe Dinamo fără să arate că are banii necesari

Jucătorii lui Dinamo, ironii pe seama situației din club: „Nici nu știu dacă mi-au mărit salariul” » Ce îi reproșează lui Cortacero și ce speranțe mai au

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1745flo
1745flo  •  26 Decembrie 2020, 17:30
Postat de pigforever2 pe 24 Decembrie 2020, 18:49

Ultimul Craciun cu Dinamo in Liga 1! Cel mai frumos cadou. FCSB castiga titlul si dinamo dispare

Iar prostul e prost si in ajun de Crăciun!

creeperno
creeperno  •  24 Decembrie 2020, 22:38

Ai rabdare ca se rezolva zilele urmatoare cu banii

mosh.gerila...
mosh.gerila...  •  24 Decembrie 2020, 19:54
Postat de pigforever2 pe 24 Decembrie 2020, 18:49

Ultimul Craciun cu Dinamo in Liga 1! Cel mai frumos cadou. FCSB castiga titlul si dinamo dispare

Să-nțeleg, tu (mai) ai dreptul la un Crăciun?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează