FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Rivalul lui Dinamo de la retrogradare nu-i vrea pe „câini” în Liga 2: „E bine pentru România să rămână în prima ligă”

Dinamo și Voluntari sunt rivale în lupta din subsol / foto: GSP +4   FOTO
Dinamo și Voluntari sunt rivale în lupta din subsol / foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 10:24 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 11:41

Adam Nemec, 25 de goluri în 98 de meciuri disputate pentru Dinamo, le urează „câinilor” să evite o nouă retrogradare în liga secundă, chiar dacă FC FC Voluntari, clubul său, se află în luptă directă cu roș-albii în subsolul clasamentului.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Atacantul slovac de 38 de ani și-a făcut debutul în România în Ștefan cel Mare, în urmă cu aproape opt ani. A bifat două perioade distincte la bucureșteni și mărturisește în interviul acordat în Antalya reporterilor GSP că o nouă prăbușire a lui Dinamo în Liga 2 n-ar fi deloc benefică pentru fotbalul românesc.

Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna
PETROLUL
Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna

Adam Nemec o vrea pe Dinamo în prima ligă: „E bine pentru campionatul României să fie așa”

„Cred că ne-au mai rămas de jucat nouă meciuri, încă sunt multe puncte puse în joc, cu siguranță că vor face totul pentru a evita acest lucru.

Evident, n-au început prea bine, dar sper că vor rămâne în prima ligă, pentru că e bine pentru campionatul României s-o aibă pe Dinamo în Liga 1".

Adam Nemec: „Nu voi uita niciodată derby-urile de pe Arena Națională”

Aflat, cel mai probabil, la ultimul său sezon pe care-l petrece în România, fotbalistul slovac afirmă că nu i-a uitat pe fanii lui Dinamo și nici atmosfera de la marile derby-uri cu FCSB.

Au fost multe derby-uri fantastice cu Steaua (n.r. - FCSB) pe Arena Națională, pe care nu le voi uita niciodată. Chiar și în ultimul joc, cel de dinainte de Crăciun, am jucat pe «Arcul de Triumf» și au creat o atmosferă frumoasă, pe care noi nu o avem deloc la FC Voluntari", a punctat Nemec.

Adam Nemec a ajuns în România în 2016, achiziționat de Dinamo când încă evolua în naționala Slovaciei. Mult timp, a fost un om esențial în ofensiva „câinilor", iar parametrii săi nu au lăsat de dorit nici la FC Voluntari. 

43 de goluriare Adam Nemec în prima ligă a României, slovacul ocupând locul 7 all-time la acest capitol

Pentru ilfoveni evoluează neîntrerupt din 2021, iar după plecarea de la Dinamo a mai bifat o singură experiență în afara României, în Cipru, la Pafos.

Vezi și alte noutăți din cantonamentele echipelor românești:

Cunoaște-l pe fotbalistul repatriat în Liga 1: de la copilăria de pe stradă, până la plăcerea nevinovată din cantonament » De ce n-a reușit afară: „E ca într-o relație”
INTERVIU
Cunoaște-l pe fotbalistul repatriat în Liga 1: de la copilăria de pe stradă, până la plăcerea nevinovată din cantonament » De ce n-a reușit afară: „E ca într-o relație”
Concluziile lui Zeljko Kopic, după primul amical al „câinilor”
DINAMO
Concluziile lui Zeljko Kopic, după primul amical al „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează