FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-2

Declarația serii, după Petrolul - Voluntari: „Am alergat ca idioții!”

Adam Nemec
Adam Nemec

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 21:04 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 21:36

Adam Nemec (37 de ani) a marcat în Petrolul - FC Voluntari 0-2, dar nu a fost deloc mulțumit de felul în care a arătat echipa sa în prima parte a meciului de la Ploiești. 

Cele două goluri ale ilfovenilor au venit pe final, în minutele 77 și 78, cu o contribuție crucială din partea lui Adam Nemec. Atacantul slovac a fost implicat în faza primei reușite, lovind bara înainte ca Boboc să introducă mingea în poartă, și a înscris golul secund. 

Paul Papp a sărit în apărarea antrenorului: „Penibili!”
Petrolul - Voluntari 0-2
Paul Papp a sărit în apărarea antrenorului: „Penibili!”

Prima parte, însă, le-a aparținut ploieștenilor, care au irosit mai multe ocazii periculoase. Felul în care a arătat Voluntari în prima repriză l-a nemulțumit profund pe Nemec, care a oferit declarația serii la flash-interviu. 

Adam Nemec a oferit declarația serii după Petrolul - FC Voluntari 0-2

În prima repriză nu am fost în joc, doar am urmărit mingea, am alergat ca idioții. Până la urmă, cred că a fost o victorie meritată. 

Play-off-ul este atât de departe încât nu mă gândesc la asta. O luăm meci cu meci, o victorie în deplasare este întotdeauna grozavă, dar trebuie să o confirmăm cu 3 puncte pe teren propriu”, a transmis Nemec la DigiSport. 

Marius Niculae, fost atacant, a apreciat evoluția slovacului. „Este omul meciului, a fost coautor la primul gol și apoi a marcat”, a opinat „Săgeata” la „DigiSport Special”. 

Etapa viitoare, pe 7 august, FC Voluntari va primi vizita Rapidului. 

Mai multe știri despre Petrolul - FC Voluntari: 

Fanii au cerut demisia antrenorului după gafa imensă din Petrolul - Voluntari » Adam Nemec s-a trezit cu mingea la picior și a marcat

„Dacă încurc, îmi văd de treaba mea! Nu am venit să fiu primul schimbat” » Budescu, nervos după ce a fost schimbat de Pîrvu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează