FOTBAL  »  Superliga  »  SLOVACIA

Adam Nemec e convins că Slovacia nu va avea probleme cu România la Euro 2024: „Un adversar de bătut”

Adam Nemec
Adam Nemec

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 20:58 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 22:40

Adam Nemec (38 de ani), atacantul lui FC Voluntari, a declarat că România este un adversar accesibil pentru Slovacia la Euro 2024.

  • România face parte din Grupa E a Campionatului European din 2024, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea pay-off-ului, care se va decide între Ucraina, Bosnia și Herţegovina, Israel și Islanda.
Incredibil! Eșecul suferit în urmă cu un an blochează drumul României spre Jocurile Olimpice
CM feminin
Incredibil! Eșecul suferit în urmă cu un an blochează drumul României spre Jocurile Olimpice

Adam Nemec: „România este un adversar de bătut”

„Tragerea la sorți a fost foarte bună pentru noi, România este un adversar de bătut. Nu spun că nu mă tem deloc de România, dar avem tot ce ne trebuie pentru a învinge. România este o a doua casă pentru mine, locul unde s-a născut fiica mea. Vom fi conectați cu România pentru totdeauna.

Recunosc că am fost surprins de modul în care au reușit să treacă de grupa de calificare. Au fotbaliști buni, dar naționala actuală este departe de ce a fost în trecut, când aveau nume cu adevărat mari, precum Hagi, Popescu, Petrescu, Mutu.

Astăzi e foarte greu să găsești un jucător român care să joace la un club european de top, poate ăsta e motivul pentru care am fost surprins de succesul lor din grupa de calificare. Coman este un jucător bun, la care trebuie să fim atenți. Și Alibec este un jucător de calitate, am jucat de multe ori împotriva lui, dar acum el evoluează în Qatar.

Stanciu a jucat mai mult la Sparta Praga și la Slavia Praga, dar apoi plecase în China. Este un fotbalist bun, foarte important pentru națională. Pentru tânărul Hagi nu e deloc ușor, toată lumea îl compară cu tatăl său, cu siguranță are foarte mult potențial.

Au și fundași buni, cum ar fi Burcă, dar acesta nu poate fi comparat, de exemplu, cu Milan Skriniar, fundașul nostru. Per total, avem mai multă calitate decât românii pe toate posturile”, a declarat Adam Nemec pentru sport.sk.

VIDEO. Adam Nemec despre viitorul carierei sale: „Dacă mai joc fotbal profesionist, voi rămâne la Voluntari”

Vezi și alte știri:

Dinamo a câștigat procesul cu Nicolae Badea » Actul controversat semnat de Iuliu Mureșan i-a salvat pe „câini”
Dinamo
Dinamo a câștigat procesul cu Nicolae Badea » Actul controversat semnat de Iuliu Mureșan i-a salvat pe „câini”
Gică Hagi pune condiții viitorilor acționari: „Nu vreau să pățesc ca Dinamo”
FARUL
Gică Hagi pune condiții viitorilor acționari: „Nu vreau să pățesc ca Dinamo”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează