FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Adevăratul motiv pentru care Hațegan nu a putut fi delegat la meciul de sâmbătă dintre Astra și Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 12:48

Dacă ar fi să se ghideze după statistică, atunci Comisia Centrală a Arbitrilor ar trebui să-l aleagă pe Ovidiu Haţegan ca să fluiere sâmbătă.

"Centralul" arădean nu apare pe lista celor două rivale la capitolul "prieteni". În schimb, le-a defavorizat pe ambele în aproape toate jocurile pe care le-a oficiat.

CCA a decis ieri să-l delege pe Haţegan la meciul de azi, din Cupa Ligii. Confruntarea de sâmbătă nu ar fi putut fi condusă de arădean deoarece marţea viitoare el va susţine testele la cursul UEFA, în vederea participării la Euro 2016, iar forul de la Nyon a recomandat tuturor federaţiilor să nu-i delege în acest wekeend pe arbitrii care vor merge în Franţa.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2016, 23:20
Postat de eucutine pe 13 Aprilie 2016, 16:20

hategan nu l-a eliminat pe pintilii in doua meciuri importante din play-off, cu Dinamo si ASA, si este dusmanul fcsp-ului?! atunci nu tre' sa ne mai mire de ce ziarul asta a facut statistica si a gasit ca fcsp trebuia sa fie lider.

esti zero,hategan azi a dat un penalty care nu a fost,iar a dezavantajat steaua,asa ca tu esti prost

eucutine
eucutine  •  13 Aprilie 2016, 16:20

hategan nu l-a eliminat pe pintilii in doua meciuri importante din play-off, cu Dinamo si ASA, si este dusmanul fcsp-ului?! atunci nu tre' sa ne mai mire de ce ziarul asta a facut statistica si a gasit ca fcsp trebuia sa fie lider.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2016, 15:30
Postat de montgomerry pe 13 Aprilie 2016, 14:15

Crde ca cel mai indicat ar fi Coltescu,parca el le-a anulat 3 goluir,nu.Pai daca-i bal,bal sa fie.Nu va mai plangeti de arbitraje,v-au ajutat destul,fara ei,nu prindeati play-offul.Cu toate astea,as vrea cel mai corect arbitraj,sa castige cel mai bun,dar ma tem ca nu va fi asa,pentru ca nu avem la ora actuala un arbitru de valoare.Toti sunt dupa chipul si asemanarea fostilor presedinti ai CCA,Craciunescu,Avram,Constantin sau mai nou Deaconu.

fara arbitraj favorabil clar, astra era 4,iar dinamo pe 8 in play outt,asa ca tu aberezi rau de tot,doar ai ura in suflet,in rest minti si cand dormi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează