FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / EXCLUSIV Când a semnat de fapt Cristi Bălgrădean cu rivala CFR Cluj » Momentul decisiv care l-a făcut pe „Pufi” să trădeze

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 09:00

Surse din lumea fotbalului susțin că portarul Cristi Bălgrădean (31) și-ar fi dat acordul să meargă în Gruia, la CFR Cluj, mai devreme, la finalul meciului Dinamo - FCSB 2-1, sătul de criticile lui Gigi Becali și fiindcă a fost scos din primul „11" cu Chindia Târgoviște.

Clasament Liga 1

Scandalul din jurul transferului lui Bălgrădean de la FCSB la rivala CFR continuă să facă valuri. Ultima variantă era că tranzacția portarului aflat în ultimele 6 luni de contract cu roș-albaștrii s-ar fi făcut în secret, chiar înainte de partida acestora de la Botoșani (2-2). Meci în care Cristi a fost titular.

Alte surse autorizate susțin însă că Bălgrădean ar fi parafat înțelegerea cu clujenii mai devreme, chiar după Derby de România, pierdut de elevii lui Bogan Vintilă cu 1-2.

„Cum să iei un asemenea gol?" 

După înfrângerea cu Dinamo, Gigi Becali a ieșit iar în spațiul public, la TV Digi Sport. Și a acuzat mai toți fotbaliștii, dar și pe antrenorul Vintilă că „jucătorii nu sunt pregătiți". Bălgrădean a avut „porția" sa, în special pentru primul gol încasat, din lovitura liberă executată perfect de Sin, care a „pus"mingea în vinclu.

„Avea dreptate Prunea când spunea că meciul ăsta poate fi decis de portari. Cum să iei golul ăla așa, că nu a fost un șut puternic, a fost o minge plouată?! Normal că e vina lui Bălgrădean!", spunea atunci Gigi. A fost „picătura" care a umplut paharul nemulțumirii lui Bălgrădean, mai ales că imediat a fost trecut pe banca de rezerve, iar în locul său a apărat Andrei Vlad cu Chindia (1-1).

Toate astea l-au determinat să parafeze încă dinaintea duelului cu târgoviștenii angajamentul cu formația campioană. Intențiile sale erau mai vechi, în condițiile în care nu i se propusese prelungirea înțelegerii cu FCSB, scadentă în vara acestui an.

1,3 milioane de euroeste cota de piață a lui Cristi pe transfermarkt.com, la jumătate față de 2013, când apăra la Dinamo

100.000 de euroe prima de instalare primită de Bălgrădean de la CFR, unde va avea un salariu lunar de 20.000 de euro

19este numărul partidelor în care Bălgrădean a apărat poarta celor de la FCSB în acest sezon de Liga 1, din 28 de etape disputate

Citește și:

Emoționant! IMAGINILE SERII în România! Ultrași cu torțe la spital, alături de medici în meciul cu pandemia de coronavirus: „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi!”

#vafibine Campanie GSP » Peste 100 de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
1223788054307626
Salomi Rolfi  •  17 Martie 2020, 19:23

Cine, nea viorel stelistu'? A , e destept cat Einstein, Edison si Tesla la un loc! Mana dreapta lu ' jiji, uneori eminenta cenusie din spatele casei de avocatura care-l apara pe ***. Bine, asa, pro bono, pentru ca nu l-a intrebat nimeni nimic si nici nu-l baga cineva in seama. Un luptator, n-ai ce zice!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  16 Martie 2020, 20:43

...sa tradeze !!! Ziarist de doi lei !

1204128189733953
Mora Vasile  •  16 Martie 2020, 16:29
Postat de stelistcivil pe 16 Martie 2020, 15:17

Imoral si ilegal sa accepti bani (salariul dublu inseamna plata directa si prima de instalare la fel) de la o alta echipa, cat timp esti sub contract. Dar in cazul asta nu este absolut nimic de mirare. Balgradean are deja o istorie bogata in acest sens, iar de CFR nu mai are rost sa vorbim, toata lumea din tara si din Europa cunoaste metodele si mecanismele extrafotbalistice folosite in gruia pentru a obtine performate sportive si implicit banii aferenti!!!

uau.CATA INTELIGENTA. AI IQ-UL MAI MARE DECAT INSUSI EINSTEIN.DOAMNE UNDE AI STAT ASCUNS ATATA VREME?HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează