LIGA 3  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / VIDEO Emoționant! IMAGINILE SERII în România! Ultrași cu torțe la spital, alături de medici în meciul cu pandemia de coronavirus: „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi!”

Sursă foto: Facebook @Peluza Sud 1997 +5 FOTO
Sursă foto: Facebook @Peluza Sud 1997

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 21:43

Ultrașii din Peluza Sud '97 a celor de la FC U Craiova, liderul din Liga a 3-a, s-au deplasat în această seară la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Bănie pentru a-și manifesta sprijinul față de medicii care se confruntă în aceste zile cu pandemia de coronavirus.

  • Noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate duminică în România. Numărul total a ajuns la 139. Dintre acestea, nouă persoane au fost declarate vindecate, anunță Libertatea

Ultrașii care au rămas alături de echipa lui Adrian Mititelu au aprins torțe în fața spitalului din Craiova, în semn de respect și susținere pentru cadrele medicale.

Nu sunteți singuri, nu dați înapoi! Peluza Sud alături de voi!”, a fost mesajul imens afișat de către aceștia în fața spitalului.

+6 FOTO

Coronavirus a suspendat fotbalul românesc: ce e de știut

VEZI ȘI:Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (45)
andi_frunzescu  •  16 Martie 2020, 13:52

Emoționant!!!Un gest venit din inimă,de o umanitate rar întâlnită,de susținere pentru toți medicii care muncesc din greu in aceste momente ca să salveze vieți. RESPECT.

Cosmin Petru Ardelean  •  16 Martie 2020, 13:06

Respect! Adevarata Craiova!

ares.123  •  16 Martie 2020, 12:37
Postat de adi_stelistul pe 16 Martie 2020, 07:37

Ma, indiferent pe cine reprezinta si alte detalii irelevante, e emotionant ce-au facut.

Da...e emotionant. Mostra de prostie tipic romaneasca. Medicii fac apeluri disperate ca toti oamenii sa stea in casa, cretinopatii O pun de o mica adunare generala. Sa faca asta cum fac italienii...fiecare la el la geam sau in balcon.

Vezi toate comentariile (45 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1