FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, decizie de ultim moment: „Am oprit tot!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 20:03

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, a decis ca echipa să suspende activitatea fotbalistică în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.

  • Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din Liga 1, din cauza pericolului creat de coronavirus
  • Noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate duminică în România. Numărul total a ajuns la 139. Dintre acestea, nouă persoane au fost declarate vindecate, anunță Libertatea

Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea este mai presus de orice. Băieții vor avea liber. Nu este de joacă. Vom sta și noi să vedem ce decizii vor lua cei din Guvern și președintele României.

Am înțeles că acum se lucrează la decretul pentru starea de urgență. În momentele astea, jucătorii mei trebuie să se ferească de acest virus și trebuie să aibă grijă de familiile lor”, a spus Becali, potrivit Prosport.

După ce FRF a decis sistarea competițiilor fotbalistice, roș-albaștrii s-au pregătit câteva zile în cadrul bazei din Berceni. A avut loc chiar și un amical între jucătorii vicecampioanei. Aceștia s-au împărțit în două echipe, iar trupa condusă de „antrenorul” Dennis Man a ieșit câștigătoare. Din formula învingătorilor au mai făcut parte Vlad, Cristea, Miron, Ov. Popescu, Oaidă și Moruțan. 

Becali și-a schimbat opinia

Chiar în urmă cu doar 3 zile, finanțatorul FCSB era de părere că nu ar trebui oprit campionatul din România și susținea că virusul nu va afecta foarte mult țara noastră: „Văd că în Anglia s-a jucat cu nu știu câți spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi 3 români, vă dău eu în premieră. Avem 8 vindecați deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei.

Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb”.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

  1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
     
  2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus
     
  3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie
     
  5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
     
  6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 
     
  7. Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

VEZI ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Peste 100 de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (137)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Martie 2020, 11:46
Postat de Popirlan Ionel pe 16 Martie 2020, 09:20

ce ciobane nu mai merge cu mancare de post si pupaturi de icoane...tu esti cel care a virusat fotbalul romanesc,inca din 2003...cand ii ai pe arsenie tudor si bogdan teleorman ventil,de ce ti-e frica.

Păi, i-o fi frică de popîrlani... Ți-ai pus masca înainte de a scrie?

mariuss72
mariuss72  •  16 Martie 2020, 10:26

Pai nu zicea ca mai rau pupa icoanele acum?

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  16 Martie 2020, 10:23
Postat de mario78a pe 16 Martie 2020, 06:14

Cel mai bine ar fi să opriți și voi cei de la gazeta știrile despre G.B, sunt pline de ridicol și nu interesează pe nimeni .

Si ce ar mai scrie bieții gesepei??

Vezi toate comentariile (137)
Comentează