FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adi Mutu trece la amenințări: "Vreau să se ia în serios ce zic! Arbitrajul a murit! Burleanu să fie atent la asta"

FOTO: Alin Grigore
FOTO: Alin Grigore

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 12:29

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, s-a enervat din cauza greșelilor de arbitraj și le-a cerut celor de la FRF să ia măsuri, amenințând că va vorbi cu presa internațională despre situația din Liga 1.

"Se vede o oarecare schimbare la echipa noastră, dar încă n-am ieșit din pasa asta proastă. Sunt și greșelile uriașe de arbitraj. Suntem foarte suparați, e a 6-a oară când Dinamo e viciată de un rezultat.

Vreau să se ia în foarte serios ce spun acum. Domnul Burleanu ne-a zis că nu se aștepta ca domnul Balaj să greșească așa. A spus că o să ia măsuri. Așteptăm aceste masuri și așteptăm arbitraje corecte.

La primul gol al Astrei, n-a fost gol. Vom face proteste. Poate vom întarzia să intrăm pe teren sau vom purta ceva negru la mâna în semn că a murit arbitrajul din Romania sau caracterele din Romania. Vom vedea ce vom face.

Voi face în așa fel încât să iasă și în presa internațională problemele din arbitrajul românesc. Asta ar fi un prim pas. În Serie A se iau masuri drastice. Eu nu înțeleg de ce arbitrii nu ies în presa să își spună părerea. Domnul Burleanu ar trebui să se uite mai bine la Deaconu", a spus Mutu la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  01 Noiembrie 2016, 08:03

CINE SA IA IN SERIOS UN ...DROGAT?????

nicufer
nicufer  •  31 Octombrie 2016, 21:27

Tot finut este si Mutu fata de Mimi. Daca avea puscariasul 6 rezultate viciate in 10 meciuri .... se stia dincolo de Marte. *** o sa termine playoff-ul pe ultimul loc .... daca Viitorul o sa joace corect, :))))))))))))))))))) . Dinamo nu prinde playoff-ul ... cineva nu vrea asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hotcocoa
hotcocoa  •  31 Octombrie 2016, 20:12

exact ce spuneam.... :))) a si aparut altul care se plange de arbitraje...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează