FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbarea radicală prin care a trecut Bogdan Vintilă, dezvăluită din interior: „Era sufletul vestiarului, acum e altfel”

Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB
Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 22:33 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 22:55

Adi Popa (31 de ani), fotbalist care s-a aflat sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă (48) la FCSB și care a colaborat cu actualul antrenor al roș-albaștrilor la Chiajna, a dezvăluit cum s-a transformat tehnicianul în ultimii ani.

Bogdan Vintilă a jucat la Chiajna între 2007 și 2009, de unde s-a retras. Ulterior, acesta a preluat rolul de antrenor cu portarii, fiind implicat în cadrul echipei atunci când Adi Popa a evoluat acolo. Pe atunci, „Motoreta” spune că Bogdan Vintilă era „sufletul vestiarului”, cel care le aducea colegilor zâmbetul pe buze. La FCSB, Popa a întâlnit un alt om.

Adi Popa: „Vintilă era sufletul vestiarului!”

„În urmă cu 10 ani am fost colegi, apoi el a fost antrenor cu portarii la Chiajna. Era sufletul vestiarului, avea glumele alea mai vechi de râdeam toți. Se știa foarte bine cu primarul din Chiajna, a jucat atâția ani acolo, a pus umărul la promovări. Îl știam de atunci, îl percepeam într-un fel, acum când a venit la FCSB m-am bucurat și simțeam că am un avantaj. 

Dar acum l-am prins într-o altă ipostază, cu biserica. Este altfel, nu mai are acea voie bună, nu mai creează atmosfera aia pozitivă din jurul grupului. Nu mai făcea acele glume pe care le făcea atunci la Chiajna”, a spus Adi Popa în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dragomir a găsit problema de la FCSB și îi dă o veste proastă lui Becali: „Nici nu el nu câștigă titlul”

Culisele conflictului Adi Popa - Bogdan Vintilă: „S-au încercat amenzi împotriva mea!” + Cum a intrat pe teren fără indicații: „Tănase și Pintilii mi-au spus unde să joc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andy_2008
andy_2008  •  02 Iulie 2020, 09:32

Sa intelegem ca biserica l a prostit?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Iulie 2020, 00:03

Acest sportiv potrivit lui Becali câștiga 40.000 de euro pe luna dintre care jumătate de la Reading. Este omul asta de 40000 de euro pe luna?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează