FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Popa, exasperat de procesul pe care îl are cu FCSB: „Probabil se va amâna cât se va putea. Nu înțeleg de ce!”

Adi Popa, la FCSB
Adi Popa, la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 14:45 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 15:03

Adrian Popa (32 de ani), fost jucător la FCSB, a dezvăluit că procesul pe care îl are cu roș-albaștrii a fost amânat de mai mult de 10 ori!

Adi Popa se judecă cu fostul său club după ce Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a decis să îl bage pe fotbalist în șomaj tehnic odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și pauza impusă fotbalului. „Motoreta” spune că are de primit 52.500 euro de la FCSB, sumă pentru care se luptă la comisii.

„Au amânat încă o dată, cred că e a zecea sau a douăsprezecea oară. Nu înțeleg de ce, nu știu legislația. Dacă legislația permite, probabil se va amâna cât se va putea. Nu știu, nu ține de mine, am avocați. Se amână pronunțarea până joia viitoare. Sper că se va da. Inițial, tot depuneau acte cât mai multe și comisia avea nevoie de timp să delibereze, să studieze actele”, a spus Popa la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Adi Popa semnează cu Voluntari

Liber de contract din luna iulie, după ce împrumutul său la FCSB a expirat, mijlocașul a dezvăluit că va evolua la FC Voluntari, formație alături de care s-a antrenat în ultimele luni.

„Am așteptat ceva de afară. Am primit câteva oferte, dar nu ceva care să mă convingă să fac un nou sacrificiu și să plec de acasă. Am tot așteptat din zona Golfului, dar cam totul este blocat acolo din cauza coronavirusului. Probabil voi avea o discuție cu cei de la Voluntari. Dacă vom ajunge la un numitor comun, până la vară, până la iarnă, voi rămâne la ei. Merg acolo pentru domnul Teja. M-a dorit și iarna trecută, avem o relație foarte bună”, a declarat acesta.

VIDEO Procesul lui Adi Popa cu cei de la FCSB: „Mă judec pentru 52.500 de euro, vedem ce decid comisiile”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce bine că l-a refuzat pe Becali! I-a spus „pas” lui FCSB, iar acum joacă în grupele Ligii Campionilor și se îmbogățește

Un jucător dorit pentru meciul cu Slovan Liberec nici nu vrea să audă de echipa lui Becali: „FCSB? Mai bine rămân la Astra!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  09 Octombrie 2020, 16:24

Un loc la Mânăstire ar fi cel mai echitabil. Stie Adi cu cădelniţa :)

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Octombrie 2020, 16:22
Postat de fcd18 pe 09 Octombrie 2020, 15:57

Scuze, am gresit eu formularea. Nu risca depunctarea. Rectific. Pentru astia nu urmeaza depunctarea, Remusica?

Pentru ăştia urmează desfinţarea. Oricum nu au de unde să plătească datoriile către jucători.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close