FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Popa, întrebat ce sentiment ar avea dacă FCSB ar juca în Ghencea » Răspunsul jucătorului care a jucat și la vicecampioană, și la Steaua

Adrian Popa
Adrian Popa

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 08:20 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 09:37

Mijlocașul Adrian Popa (34 de ani), fost jucător la FCSB și CSA Steaua București, a vorbit despre posibilitatea ca vicecampioana României să evolueze pe Stadionul Steaua. 

Adrian Popa doar ce s-a despărțit de trupa din Ghencea, după ce în carieră mai evoluase, în două rânduri, și la formația lui Gigi Becali. Întrebat ce sentiment ar avea dacă FCSB va evolua pe Stadionul Stelei în viitorul apropiat, Adrian Popa a spus că administratorii arenei, mai exact oficialii Stelei, ar trebui chestionați în legătură cu acest subiect. 

Marius Șumudică revine în România, după ce Al-Raed i-a reziliat contractul! Ce funcție va ocupa
ARABIA
Marius Șumudică revine în România, după ce Al-Raed i-a reziliat contractul! Ce funcție va ocupa

Adrian Popa, întrebat dacă FCSB va evolua pe stadionul Stelei: „Nu vreau să comentez!”

„Nu sunt în masură să comentez și nu știu dacă, din punct de vedere legal, se poate ca FCSB să joace pe Ghencea. Ar trebui întrebați cei care administrează stadionul.

Nu vreau să comentez pentru că aș deschide o polemică și nu vreau să fac ce fac alții cu mine”, a declarat Adrian Popa, potrivit Digi Sport. 

Mihai Stoica, manager FCSB: „Vrem să jucăm cu Dinamo în Ghencea”

Într-o intervenție avută sâmbătă seară la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, anunța că vicecampioana vrea să joace în Ghencea meciul cu Dinamo de duminică, 23 iulie. 

„Așteptăm să primim răspunsuri la adresele pe care le-am trimis. Prioritatea #1 pentru meciul cu Dinamo e Ghencea, dar n-am primit răspuns încă. Ar fi cel mai OK pentru bucureșteni, pentru suporterii ambelor echipe. E vorba și de capacitatea stadionului.

Dacă nu vom primi acceptul să evoluăm în Ghencea, probabil că vom juca pe Arcul de Triumf, dar e păcat, pentru că acolo încap doar 7.000 de spectatori. 

Sperăm să se poată juca în Ghencea. Trebuie să anunțăm Liga cu 10 zile înainte de meciul cu Dinamo unde jucăm”, a precizat MM Stoica. 

VIDEO. Adi Popa: „Voi ajunge și eu în situația lui Pintilii, întrebarea e ce fac 6 ani în care nu pot să muncesc”

Citește și: 

Apelul lui Argăseală i-a dat palpitații lui Becali: „Două milioane de euro în două săptămâni! Deja mă enervez”

Cea mai mare problemă a lui MM Stoica la începutul campionatului: „E oribil! Arată foarte, foarte rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
19sevilla86
19sevilla86  •  04 Iulie 2023, 11:17

Legenda cazarmista, care a fost fotbalist doar cat a jucat la Steaua (FCSB), apoi devenind turist si abonat la casieria si popota anomaliei bolsevice UM02301, a fost revoltat ca din cauza bugetului de austeritate s-au micșorat porțiile la popota și s-a tăiat hrana rece pentru acasă! Nu putea rămâne in astfel de condiții vitrege! A plecat sa umple rezervorul motoretei scoase oricum din uz in alta parte, tot de la stat!

forumeer
forumeer  •  03 Iulie 2023, 19:15
Postat de zelosu pe 03 Iulie 2023, 12:11

Bai astia de la popota, daca vreti sa fiti doar voi in ghencea e foarte simplu: Strangeti frumos bani, faceti cheta si cumparati stadionul. Daca nu, ramane din bani publici si poate sa intre pe el cine vrea. V-am pupat

Pai uite ca nu poate. Nu ne mai pupa, Pride-ul parca inca n-a fost.

zelosu
zelosu  •  03 Iulie 2023, 12:11

Bai astia de la popota, daca vreti sa fiti doar voi in ghencea e foarte simplu: Strangeti frumos bani, faceti cheta si cumparati stadionul. Daca nu, ramane din bani publici si poate sa intre pe el cine vrea. V-am pupat

Vezi toate comentariile (13)
Comentează