FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Despărțire-șoc: Adi Popa pleacă de la Steaua: „Mi-am luat bagajele și plec acasă”

Adi Popa se desparte de Steaua / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Adi Popa se desparte de Steaua / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 17:47 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 20:33

Adi Popa, cel mai galonat jucător de la CSA Steaua, părăsește clubul din Ghencea. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a anunțat că nu va mai continua la „militari”. 

Daniel Oprița rămâne fără unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei, care amenințase încă de la finalul sezonului trecut că nu e tentat să mai continue la club dacă situația juridică a echipei nu se clarifică. Acum, despărțirea a devenit o certitudine, iar „Motoreta” a expus motivele pentru care își ia la revedere de la roș-albaștri.

Adi Popa pleacă de la Steaua

„Nu voi continua la Steaua! Am discutat cu cei din club cât am fost în cantonament. Mi-am luat bagajele și plec acasă. Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract. O să deschid discuțiile cu cei care m-au căutat și pe care i-am respins sau pus în așteptare până pe 30 iunie”, a afirmat Adi Popa, conform Prosport

Mulțumim, Adi Popa! Clubul Steaua București anunță despărțirea de mijlocașul Adrian Popa. Sosit în Ghencea în urmă cu doi ani, jucătorul în vârstă de 34 de ani a avut o contribuție importantă la rezultatele formației roș-albastre din ultimele sezoane. 

- Comunicat CSA Steaua

În tricoul Stelei, Adi Popa a bifat 48 de apariții, marcând 12 goluri și oferind șase pase decisive. Popa a evoluat și pentru echipa lui Gigi Becali în două perioade distincte, între 2012-2017 și în sezonul 2019-2020.

Adi Popa: „Noi suntem Steaua, trebuie să fim în Liga 1”

Chiar dacă a evoluat și pentru clubul lui Becali, Adi Popa s-a poziționat ferm de partea CSA Steaua în ultimii ani: „Instanța a spus că noi suntem Steaua și trebuie să fim în Liga 1!”, a spus în mai multe rânduri mijlocașul. 

Fotbalistul a fost extrem de apreciat de suporteri pentru atitudinea pe care a avut-o atât pe teren, cât și în afara acestuia. În primăvară, Popa o ironizase pe rivala Dinamo, cu care s-a duelat în play-off-ul ligii secunde: „Sunt 7 Dinamo cu același nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt 7, prin toate ligile, mai puțin în prima”. 

VIDEO Adi Popa, amintire inedită din Peulza Sud Steaua: „Am luat bătaie atunci”

Citește și alte știri din Liga 2: 

FC Argeș, transferuri pe bandă: s-a înțeles cu 6 jucători

VIDEO „Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
atthur
atthur  •  03 Iulie 2023, 14:18
Postat de Sarcastique pe 03 Iulie 2023, 11:04

deci pe *** nu l intereseaza cine conduce "steaua" fc fcsb adica , cum sa fii ba asa de prost ? ca si cum ai zice ca nu te intereseaza ca putin (un criminal ) conduce rusia , pe tine te intereseaza sa castige dinamo moscova champions league . cum poti fi atat de *** ? raspunsul e simplu esti fc fsbist :)))))))))))))))))))))

Ești prea prost ca să-ți răspund!!! De fapt,oricum ești mai prost decât prevede legea. ***...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sarcastique
Sarcastique  •  03 Iulie 2023, 11:04
Postat de atthur pe 02 Iulie 2023, 22:05

Prostovane,răspuns simplu: nici unul dintre cei nominalizați de prostul care ești NU ESTE SEFUL meu!!! Eu tin cu Steaua de când tu jucai dintr-o bilă intr-alta la tac-tu!!! Nu mă interesează cine conduce,mă interesează să ia Steaua campionatul...Atat...Bine,tu ești mult prea prost ca să poți înțelege ceva din ...orice...!!!...

deci pe *** nu l intereseaza cine conduce "steaua" fc fcsb adica , cum sa fii ba asa de prost ? ca si cum ai zice ca nu te intereseaza ca putin (un criminal ) conduce rusia , pe tine te intereseaza sa castige dinamo moscova champions league . cum poti fi atat de *** ? raspunsul e simplu esti fc fsbist :)))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  03 Iulie 2023, 09:18
Postat de Sarcastique pe 02 Iulie 2023, 08:47

de strigat , am strigat , la btutarie , jiji , la brutarie :)) confunzi merele cu perele . dar tot nu mi ai zis de medakiatii de la fcfcsb .

Ti-am zis,nu ma inteteseaza medaliile de la bob pe care le ia Csa sau Dinamo si nici nu vad ce legatura are asta cu fotbalul! Lupta Fc Fcsb,Lupta Steaua Sangeru!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează