FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

VIDEO „Vi se va micșora salariul?” » Daniel Stanciu, „încolțit” în conferință: ce răspuns a dat + câți bani câștigă lunar

Daniel Stanciu / Captură FC Argeș TV
Daniel Stanciu / Captură FC Argeș TV

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 18:00 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 23:14

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a fost prezent joi la conferința de prezentare a noului antrenor al alb-violeților, Alexandru Pelici. 

Oficialul n-a fost scutit de unele întrebări privind salariul pe care-l încasează la Pitești, dar și despre atribuțiile care-i intră în fișa postului, aspecte pentru care a fost contestat de suporteri, mai ales după retrogradarea echipei în Liga 2

Vorbind despre strategia alb-violeților din noul sezon, în cadrul unei conferințe care a durat mai bine de o oră, Daniel Stanciu a fost întrebat de măsurile care urmează să fie adoptate în club în această vară: „La nivel de staff administrativ, se vor plafona salariile?”, a fost una dintre temele abordate de jurnaliști. 

Daniel Stanciu, dezvăluiri-șoc despre barajul Dinamo - FC Argeș: „S-a întâmplat ceva la București, staff-ul a fost avertizat. Amenințări, lucruri foarte ciudate...”
BARAJ
Daniel Stanciu, dezvăluiri-șoc despre barajul Dinamo - FC Argeș: „S-a întâmplat ceva la București, staff-ul a fost avertizat. Amenințări, lucruri foarte ciudate...”

Daniel Stanciu: „Credeți că am salariul mare?”

„Da, normal!”, a răspuns inițial Stanciu, pentru ca apoi să primească o întrebare frontală: „Și al dumneavoastră?”

„De ce? Credeți că am salariul mare? Informațiile voastre sunt greșite, nu cunoașteți cifrele de pe piață. Vă mulțumesc că vă interesează salariul meu, dar e mic, foarte mic. Și e același salariu pe care l-am avut și la Liga 1”. 

Daniel Stanciu încasează la FC Argeș un salariu de aproximativ 4.000 de euro, conform informațiilor GSP.ro. 

Daniel Stanciu: „Eu am retrogradat echipa? Eu am antrenat-o?”

Ulterior, Stanciu a revenit: „Stați să explic niște lucruri. Sper să se uite cât mai multă lume la conferință, ca să nu avem iar tot felul de întrebări. 

Sezonul trecut, de partea sportivă s-a ocupat domnul Jean Vlădoiu, care era managerul sportiv, alături de Andrei Prepeliță. Ei au făcut o listă și au spus clar că ei răspund de rezultate. În iarnă, a venit domnul Croitoru, care a pus condiția de a hotărî transferurile. 

Apoi, a venit domnul Tunaru, alături de Vintilă. Care e rolul meu? Că am văzut că e o agitație, toată lumea se interesează de rolul meu. Eu am retrogradat echipa? Eu am antrenat-o? Eu am făcut transferurile? Eu am plătit?”.

Întrebat despre atribuțiile pe care le are la clubul din Trivale, Stanciu a spus: „Eu mă ocup de departamentul de comunicare, imagine, de relația cu FRF / Liga Profesionistă, de marketing și organizare la club. Ăstea-s punctele de care mă ocup, de partea sportivă se ocupă domnul Tunaru”.

Citește și alte știri de actualitate:

Transferul #7 al verii la FC Argeș: piteștenii și-au luat mijlocaș de la Farul

Râde de noii investitori de la Dinamo: „Așteaptă bani de la fraieri. Și eu pot fi acționar așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
M.Onis.
M.Onis.  •  30 Iunie 2023, 15:29

Lipsa de responsabilitate este o boală cronică, iar dumneavoastră ,,domnule Stanciu "nu sunteți singurul funcționar din fotbalul românesc cu acest diagnostic. Absolut toți angajații clubului sunt responsabili pentru retrogradarea echipei. O zi bună !

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  30 Iunie 2023, 09:41
Postat de unurtr pe 29 Iunie 2023, 19:51

Daniel Stanciu - pe unde a fost a retrogradat echipele. Nu știe decât să-și dea cu părerea la televizor și să facă pe priceputul, dar când este la o echipă, doar o retrogradează.

O fi si asta vreo chestie...e totusi o performanta sa ai aceleasi rezultate, vizibile, cu toate echipele la care lucrezi. Il angajezi pe Stanciu, stii un lucru clar : omul vine si cu seriozitate totala si darunita iti asigura in palmares o retrogradare! Cati se pot lauda ca isi ating mereu obiectivele in care sunt specializati?

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  30 Iunie 2023, 09:12

„Eu mă ocup de departamentul de comunicare, imagine, de relația cu FRF / Liga Profesionistă, de marketing și organizare la club. Ăstea-s punctele de care mă ocup, de partea sportivă se ocupă domnul Tunaru” Deci se ocupa de nimic, pe 4000 de euro pe luna, din banii contribuabililor. Felicitari! Vad ca esti aplaudat si mentinut in functie in continuare, probabil ai un spate tare sau ii ai cu ceva la mana pe Gentea si/sau Tudose ca altfel nu-mi explic. Succes in continuare, cu tine angajat echipa are mari sanse sa ajunga intr-o alta liga in urma viitorului sezon, dar nu in liga 1 cum speram noi, argesenii, ci mai degraba in liga a treia !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează